Merhaba yeni üye oldum,
Otomotiv yan sanayi sektörüden bir fabrikada çalışıyorum.4 ayrı yerlerde şubelerimiz var.Bu şubelerin birbirleri ile telefon görüşmelerindeki faturaların azalması için birşeyler arıyorum.Yardım eder misiniz.?Teşekkür ederim
İnternetten üzerinden telefon görüşmeleri
skype kullanabilirsiniz.Yada msnden telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
Skypee tam senın aradıgın program arkadaşım.Her suben ıcın ayrı ayrı skypee'den numara alırsın.Bilgisayarda kullanacakları ıcın beleş görüşme olur hem. Ama yok ben VOIP tel alırım dersın ama onunda skypee'ye uyumlu olması gerekir.
bununla ilgili olarak santral montaj firmalarıyla görüşmelisiniz skyp yada msn profosyonel olarak sizi tatmin etmez bu tür şirket ler arası görüşmelerde int. üzerinden santral kalitesi ile size çözüm üreticeklerdir
saygılar
benersincebununla ilgili olarak santral montaj firmalarıyla görüşmelisiniz skyp yada msn profosyonel olarak sizi tatmin etmez bu tür şirket ler arası görüşmelerde int. üzerinden santral kalitesi ile size çözüm üreticeklerdiryanlış anlaşılma olmasın arkadaşların dedigi gibi skyp ı da kullanabilirsin ama eger iş yerlerinizde santral mevcut ise daha kaliteli ses için iletişim tekniksiyenlerine baş vurmanızı önerdimsaygı
saygılarımla
teşekkür ederim evet skype olabilir ama o zaman her bilgisayara kurmam lazım o zaman kullanıcılar işi gücü bırakıp skype de chatleşirler mi acaba?ucuz ama kullanışlı bir şey arıyorum.gizmo project,ekoline,sıpps,webdealo gibi şeyler buldum.bunlar hakkında bilginiz var mı