IObit Malware Fighter Pro (Kampanya)

turbocat
15-07-2011, 17:19   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj

http://www.yasalprogram.com/2011 ... nya-2/#comment-6281

arkadaşlar yeni kampanya  var ; sanırım sadece 300 kişiye  bu program  1 sene  full olarak   veriliyor.. ben 100. kişiyim.......
biraz elinizi çabuk tutun............
kis 2012 ile uyumuna bakıyorumda şu an sorunsuz gözüküyor... bedava  1 sene pro lisansımız oldu hemde orjinal.............
ben insanların yerinde  olsam hemen siteye saldırırım....
saldırın yahu saldırın hemen  ;
norton ile uyumunu deneyemiyorum    ama  kis 2012 ile uyumlu çalışıyor....denendi ve test edildi.. arkadaşlar....
bende adaware pro  orjinal vardı ; o ne biçim program yahu  sistem kaynaklarını sömürüyor  ; windows açılışını geciktiriyor......... her neyse  2-3 ay sonra lisansı bitiyordu ...
bu kampanya çok iyi oldu.......adaware proya  para vermekten kurtulduk....

not ;  bu arada lisansı nasıl gireceğinizi söylemeyi unuttum  ; programı çalıştırın...üsteki menüsünde soru işareti  olan more menüsü var  ; oraya tıklayın.açılan menüden settings deyin ...

çıkan settings menüsünden  sol tarafta  user interface  seçeneği var ; oraya tıklayın..çıkan user interfaceden dili  current language    - turkish  türkçe yapın onaylayın...

program türkçe  oldu ;

şimdi  o pencereden çıkın ;programın ana ekranında   sol tarafta koruma  yazısına tıklayın...
çıkan gerçek zamanlı koruma penceresinden   8 tane  koruma bölümü (başlangıç ,tarayıcı,ağ,dosya,çerez,işlem,usb disk koruyucu,kötücül etki koruyucu  )  göreceksiniz ; bazıları kilitli  -kırmızı veya turuncu renktedir..
kilitli olandan her hangi birine  tıklayınız ; size aktivasyon keyini girmenizi isteyecek  ; aldığınız aktivasyon keyini  giriniz ; onaylayınız ...

işte bu kadar  ; 1 sene pro tam sürüm programınız oldu...

sağolasın chip dergisi  sizin verdiğiniz  2010 chip dergisi  eski sayısından ashompoo  2010  advanced programını yükledim... bedava  pro  cd dvd  yazma programına sahip oldum.....
sayenizde pc  orjinal yazılımlarla  doldu....
ALLAH razı olsun sizden  ve yardım eden herkesden

tek korsan programım  winzip-winrar kaldı  ; artık sizden  winzip yada  winrar kampanyası bekliyoruz....

Son Düzenleme: turbocat ~ 15 Temmuz 2011 18:01
viking20
15-07-2011, 17:58   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Benim önce Norton Internet Security ve daha sonra da Norton 360 ile yürümedi kaldırmak zorunda kaldım.

Son Düzenleme: viking20 ~ 18 Temmuz 2011 09:23
Tolunay Kaymakçı
15-07-2011, 18:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Ben bir ara iobit security 360 ürününü yükledim ve bütün antivirüslerin algıladığı ve algılamak zorunda olduğu antivirüs test dosyasını bile algılamadığını görünce kaldırdım. Böyle bir rezillik olamaz. Bence IObit ASC'ye devam etsin.

turbocat
15-07-2011, 18:34   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj

üst mesaja ekleme yapılmıştır....
şu anda kis 2012 de her hangi sorun yaşamıyorum ; yanlız önce kis 2012 yi sonra bu programı kurmanız gerekebilir... önce bu program varsa  kis  2012 bunu kaldırmanızı isteyebilir....

ben kis 2011-12 ile lavasoft adaware pro internet securityi birlikte 75 günden fazla  kullandım ;  adaware proda sadece adwatch ayarlarından dosya koruma seçeneğini devre dışı bıraktım...
ve ikiside  mükemmel çalıştı.... üstelik sistemim p4 3ghz   ht    2 gb ram his 4650 agp idi....
ama adaware pro  aşırı kaynak tüketen bir program idi....dosya korumasını açınca çakışma yaşanıyordu...
ama bu programda çakışma olmuyor tüm koruma açık ........
bir sorun yok  ; üstelik sistemimde  xxx diye adlandırdığım üçüncü bir  koruma programı daha var ; oda gerçek zamanlı koruyor...
ben  3 orjinal gerçek zamanlı koruma yapan bir programı  benim sistemimde hızlı şekilde kullanabiliyorsam çift çekirdekli  core  yada quad core core i7   vb işlemciyle  haliyle uçarsınız...
bu arada xp sp3 kullanıyorum   ve  sistem 25-30 saniyede açılıyor...
adaware pro da  ise  sistem açılışı bayağı bir gecikiyordu.....

sayın viking  demekki nortonla çakışma yaşanıyor ; doğrudur  çünkü norton  çok seçici  bir programdır ;genellikle  ikinci bir  pro  antivirüs  spyware  adaware  gerçek korumalı yazılımda  sistemde sorun yaşanması normaldir....

şu an kis 2012 de sorun gözükmüyor ama  ben sistemin hızına etki etmesin diye  programın ayarlarından otomatik taramayı devre dışı bıraktım......

şu an internet ie 8 açıkken ram kullanımı  sd 677 mb   ;kullanılabilir 1478546 kb-yaklaşık  1.45 gb eder...
ama sistemde üçüncü   çok gizli bir yazılım  var ;
aslında sisteme hız testi yapabilseydim performans testlerini  burda yayınlayabilirdim....

sistem bu haldeyken boşta cpu kullanımı %0  arkadaşlar.........(ie 8 kapalıyken)

arkadaşlar daha önce kis 2012 nin ayarlarının nasıl yapılması gerektiğini verdim sizlere ; eski konularıma bakınız....(türkçe kis 2012  22 temmuzda çıkacak diye  size tiyo vereyim)
kis 2012 yi benim söylediğim  (resimli  anlattığım)  ayarları yaparsanız ;
https://www.chip.com.tr/forum/kis ... yarlar_t207699.html
bu programı rahatlıkla sorun  yaşamadan kullanmanız lazım kis 2012 ile.......

güvenlik testlerine geçeceğim  ;  ama önce stabiliteyi test ediyorum... ama inanılmaz bir şey  benim sistemde 3 orjinal güvenlik yazılımının bu kadar hızlı çalışabilmesine  hayret ettim..

iobit  yazılımında  otomatik tarama olayını iptal etmekten başka başka işlem yapmanıza gerek yok...

şimdi usb  testlerine başlıyorum ;

buna inanamıyacaksınız ; önce io bit taramayı yaptı  usb bellek temiz dedi ;   1 saniye sonra  kis taramayı yaptı  ;  şu anda inanılmaz bir uyum var.......

antivirüs testlerine başlayacağım ;  şimdi önemli olan burası eğer burda bir çakışma varsa kendini gösterir... eğer uyum varsa ikiside sorunsuz tarayacaktır...

not; bu arada  iobit yazılımı malware spyware yazılımıdır.. aslında tam olarak antivirüs  yazılımı demek doğru olmaz...aynı malware byte pro gibi düşünün.... adaware proda öyledir  ama o internet security olduğu için   dosya koruması çakışma yapıyordu...

bu yazılım internet security değildir....teorik olarak 2 internet security kullanabilirsiniz   (pro olanlarını) ama bazılarında mutlaka koruma ayarlarının 1 veya bazılarını kapatmanız gerekir......benim aynen adaware proda dosya korumasını kapttığım gibi........

virüs testlerini yapıp buraya yazacağım..... 

not ; arkadaşlar sitesindeki forumda nod32 avast ve kaspersky ile uyumlu olduğunu ve sorun yaşanmadığını  yazmışlar....evet nortonla maalesef............

tamam arkadaşlar kis 2012 ile sorunsuz kullanabilirsiniz ; zaten sitesindeki forumda kaspersky nod32 avastla uyumlu olduğu belirtilmiş....

bu ürünleri tamamlayıcı ürün olarak  iobitsi  kurabilirsiniz......ama iobitsi tek başına kullanmayın ;
iobits  ; antivirüs programlarına yardımcı bir programdır ... tek başına bir antivirüs yazılımının verdiği  virüs korumasını sağlayamayabilir....
güle güle kullanınız  ; hepinizin kandilinizi kutlar  ömür boyu mutluluklar dilerim..
eşe dostada programı hediye ediniz... ben 300 kişi dedim ama belki daha fazla olabilir......kampanya bitene kadar indiriniz.............. 

not ;  1.0 versiyonunun  programdan  güncelle butonuna basarak  güncelleştirebilirsiniz   ;sürüm 1.1.1.2 versiyonuna güncellenmiştir ; hayırlı uğurlu olsun   ; güncelleme sitenin serverinden gelmektedir ; major geeksden  değil.... her zaman programı güncellerken programın kendi  güncelle butonunu kullanınız....

Son Düzenleme: turbocat ~ 21 Temmuz 2011 10:11