iOS 7'den beklediğimiz 12 yenilik

CHIP Online
16-11-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın bir sonraki mobil işletim sistemi iOS 7, hangi yenilikleri getirmeli? İşte uzun bir liste!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ios ... -yenilik_36996.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

iOS 6, daha gelişmiş bir Siri, ailenizle ve arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşmanızı sağlayan Photo Streams, Mail, Safari ve Kamera uygulamalarına yapılan birçok geliştirmeyle geliyor. Bununla birlikte Apple'nın iOS'dan Google'ı çıkarmak adına Google Maps'i kaldırarak kendi sorunlu harita uygulamasını yerleştirmesi, bazı kullanıcıları çok kızdırmıştı. Peki iOS 7'de en çok kapatılması gereken eksiklikler hangileri? İşte bir sonraki iOS'ta görmek istediğimiz 12 işlev.


1. Apple uygulamalarını gizleyebilme: Birçok iOS kullanıcısı, cihazındaki Apple uygulamalarını Apple adınad bir klasör altında saklıyor. Bunun nedeni ise bu uygulamaları çok sık kullanmaları değil, onları silememeleri. Apple'ın bu uygulamaları gizleyebilmemiz için bir seçenek sunmasını istemek, çok büyük bir istek olmasa gerek.


2. Daha iyi uygulama yönetimi: Uygulamaları kaldırırken verilerin varsayılan olarak kaydedilmesi, yüklü uygulamaların alfabetik bir listesini görebilme gibi uygulama yönetimini geliştirecek işlevlerin işimizi kolaylaştıracağına inanıyoruz.


3. Uygulama varsayılanlarını değiştirebilme: Apple'ın bu isteğimizi gülerek geçeceğini bilsek de, bizce e-posta, takvim gibi uygulamalar için varsayılan uygulamaları seçebilmek çok hoş bir işlev olabilirdi.


Tüm Konu: iOS 7'den beklediğimiz 12 yenilik

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr