Sizler için ios 7 işletim sistemini kurduk ve inceledik.Aşağıdaki 7 dakikalık videoda türkçe olarak anlattık.
ios 7 inceleme (7 dakikada)
çocuk oyuncağı gibi olmuş ayrıca kullanışsız görünüyor. Sanırım Steve Jobs ile birlikte iphone da öldü.
Kullanılış bakımından diğer ios sürümlerine göre güzel.Örneğin uygulamaların kapanış biçimi veya alttan üste kaydırarak açılan menü.Kısaca androide benzetmeye çalışmışlar.Fakat dediğin gibi görünümde diğer sürümler daha iyi.
bu daha ilk beta. altı beta daha var ana sürüme kadar. bir çok eksiği ve hatası olmasına rağmen oldukça akıcı ve hatasız çalışan bu ilk betayı iphone 4s'ime kurdum ve iki gün kullandım. arayüz daha sadeleştirilmiş ama bir çok işlev eklenmiş. bunlardan en önemlisi numara ve mesaj engelleme. ayarlardan telefonu seçip bu menu içindeki seçenekten engelleme yapabiliyorsunuz. alttan yukarı çekilen menüde el feneri var ve telefon kilitlenince de flaş açık kalıyor. bilindiği gibi flashligt uygulamaları, telefon kilide alınınca sönüyor. bunların yanısıra ekran kilidini, komple ekranı kaydırarak açabiliyorsunuz, tüm ikonlar ve ayarlar menüsü görseli,video ve müzikçalar arayüzleri yenilenmiş.
Beta 2 – 24 Haziran, Pazartesi
Beta 3 – 10 Temmuz, Çarşamba
Beta 4 – 25 Temmuz, Perşembe
Beta 5 – 12 Ağustos, Pazartesi
Beta 6 – 30 Ağustos, Cuma
Gold Master – 10 Eylül, Salı
iOS 7 Final – 20 Eylül, Cuma