Arkadaşlar IP Adresimi Değiştirmek İçin Program Arıyoum nerden indirebilirim yada link verebilirsiniz ama nolur yardım edin (güvenlik amaçlı)
IP Adresimi Değiştirmek İçin Program Arıyorum
IP adresini değiştirmenin tek yolu bir proxy server üzerinden giriş yapmaktır. Fakat bunlarında kayıt altında tutulduğunu ve gerektiğinde proxy server a yapılan tüm bağlantı bilgilerine de erişilebileceğini unutmayın. Ücretsiz proxy server için Live Searchte free proxy list yazarak bir arama yapabilirsiniz. Bunun dışında http://www.hidemyass.com sitesinden de istediğiniz siteye farklı ip adresi ile giriş yapabilirsiniz. (Bu da benzer şekilde loglanmaktadır)
'Staganos' bu program ile. programın alt kısmında gercek ip adresin yazar. fakat işlemlerde kullanagın ip adresi üstte yazar her 3 sn de bir üstteki ip adresi otomatik olarak değişir.
Quad-Coresana verdiğim bu link de bir dosya mevcut bu doyaya her tıkladığında windows senin Ip ni değistiriyor ben kendim bu dosyayı dedemim(bu arada bu dosya yazılım değil sadece komut isteminde ki kodlar ile Ip değisiyor)vede çalıstı.
güvenle kullanabilirsin umarım istedğin böyle bi
'Staganos' programı cok güsel ama demo
Quad-Core'nin verdiği işe yararsa onu kullanıca
yardımlarınız için tşk ederimSon Düzenleme: OnnuuR ~ 17 Eylül 2007 08:39
bende bir tane biliyorum hack falan gibi olay yok 4-5 aydır kullanıyorum sadece 1 butona tıklıyorsun o çalıştırdan otomatik kod yazıyor 10 sn zaman alıyor işlemin bitmesi sadece msn biraz kasıyor
ama programın adresini unuttum
eğer zaten türk telekoma başvurup statik(sabit) ip almamaışsan adsl hr kapanp açldıında deişiodu öyle sanıom?
onu bunu geçin en güzel yöntem modemi açıp kapatmak
XxXDaRKoXxXonu bunu geçin en güzel yöntem modemi açıp kapatmakben modemin fişini çekiyorum geri takınca ise yanlızca power ile adsl nin ışığı yanıyo ethernet ile internetin ışığı yanmıyo yakana kadar anam ağlıyo :D
Onur Babaama bu garip değil mi, en kolay yoldur kapatıp açmak oysa; bu pratiklikten seni mahrum ediyor bu donanımların.XxXDaRKoXxXonu bunu geçin en güzel yöntem modemi açıp kapatmakben modemin fişini çekiyorum geri takınca ise yanlızca power ile adsl nin ışığı yanıyo ethernet ile internetin ışığı yanmıyo yakana kadar anam ağlıyo :
elvis32Onur Bababencede doğru bendeki programın setupı olsa upload ederdim çünkü program çok uzun zamandan beri kullanıyorum ogame de falan multi hesaplarımı açmadan önce İP değiştiriyordum ve program çalıştır kodları ile çalışıyorama bu garip değil mi, en kolay yoldur kapatıp açmak oysa; bu pratiklikten seni mahrum ediyor bu donanımların.XxXDaRKoXxXonu bunu geçin en güzel yöntem modemi açıp kapatmakben modemin fişini çekiyorum geri takınca ise yanlızca power ile adsl nin ışığı yanıyo ethernet ile internetin ışığı yanmıyo yakana kadar anam ağlıyo :
elvis32yani, o yüzden bence gerçek soruna eğilmen lazım; o da IP değil, IP değişikliğini kolayca yapmana engel olan ismi lazım olmayan donanımların.ne gibi yani bende bir sürü şey var.
elvis32modemini kapatıp açtığında hemen internete bağlanamamana neden olan şeyden bahsediyorum.işte o ne olabilir.
Onur Babamodemi açtın kapattın ya hani o zaman nasıl geliyor bağlantı onu soruyor arkadaşelvis32modemini kapatıp açtığında hemen internete bağlanamamana neden olan şeyden bahsediyorum.işte o ne olabilir.