IP Sharer soruları: uzmanına!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Der Rote BaroN
27-10-2004, 17:30   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

adsl ye bir süre gecemeyeceğim. şimdi abimin kablo baglantısı var. IP sharer alacağım ama yanıtlanması gereken sorular var:
1. LAN kullanıyoruz. iki pc arasında kabloyla LAN baglantısı var. şimdi abim online olmadığında ben internete giremiyorum. IP sharer, bu sorunu sona erdirir mi?
2. aynı anda girdiğimizde hızda büyük yavaşlama oluyor. şimdi IP sharer işe yararsa yani abim online olmadığında da girebileceksem, tek kişi kullanacağı için yine hızda düşüş olur mu?
3. ve hangi markayı tercih edersiniz?

-------------------------------------
Only the dead have seen the end of the war.

Banned
28-10-2004, 09:13   |  #2  
Banlandı
1,133 mesaj

adsl ye bir süre gecemeyeceğim. şimdi abimin kablo baglantısı var. IP sharer alacağım ama yanıtlanması gereken sorular var:
1. LAN kullanıyoruz. iki pc arasında kabloyla LAN baglantısı var. şimdi abim online olmadığında ben internete giremiyorum. IP sharer, bu sorunu sona erdirir mi? [EVET]
2. aynı anda girdiğimizde hızda büyük yavaşlama oluyor. şimdi IP sharer işe yararsa yani abim online olmadığında da girebileceksem, tek kişi kullanacağı için yine hızda düşüş olur mu?[iki kişi iken paket boyutlarına göre hız düşüp artabilir birde abin online olmadığında hızda düşme almaz]
3. ve hangi markayı tercih edersiniz?[Bir aralar genius'un ürünleri vardı halen varmı bilmiyorum..]

Der Rote BaroN
29-10-2004, 19:55   |  #3  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

turan hoca,
tekrar teşekkürler sana.

Banned
30-10-2004, 10:37   |  #4  
Banlandı
1,133 mesaj

Teşşekür ederim...

Der Rote BaroN
31-10-2004, 19:23   |  #5  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

turan hoca,
gittim IP sharer araştırdım ama bana piyasada kalmadığı veya üretilmediği söylendi. onun yerini router ve switch alır dediler. şimdi bizim iki bilgisayarda xp yüklü ve ikisi arasında 10 metrelik LAN baglantısını saglayan kablo var. ne almalıyım. yabancıyım bu konuya.

Banned
31-10-2004, 20:14   |  #6  
Banlandı
1,133 mesaj

kablolu modeminin kendiliğinden IP Share özelliği var ise bir adet Swich alabilirsin. onun dışında Router zaten Ip Sharedir bunun dışında bir tanede swich alman gerekir ama...