selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum war ben iş yerinden internete baglanıyorum we aynı işyerinden amcaoglumda baglanıyor yani bazı sitelere girdigimiz zaman üye oldugumuz zaman 2 tane nik almış gibi gözüküyoruz we ban yiyoruz benim sizden ricam İP ADRESİNİ FARKLIGÖSTEREN BİR PROGRAM falan warmı?biz aynı modem üzerinden baglanıyoruz weya buna nasıl bir çözüm bulabilirim tşk ederim şimdiden iyi günler..
ip sorunum yardım lütfen
valla kardeş aynı modemden çıkıyorrr aynı ip ile bağlanırsınız.başka yolu yok benim bildiğim
Benim bildigim kadariyla bunun yolu sadece bir modem daha alip iki farkli modem ile baglanmaktir diyorum. Cünkü baglanmaya calistiginiz site pc lerinizin ip lerini degil modeminizin ip sini kaynak görüyor.
anladım arkadaşlar tşk ederim ama mutlaka bunun bir çözümü wardır umarım bekliyelim bakalım başka kimler cvp werecek...inşlah bi çözüm bulurum
Baslat/Denetim Masası/Ağ Baglantıları/Yerel Ag Baglantısı'nı açtıktan sonra sağ tıklayıp Özellikler/İnternet İletisim Kuralları/Özellikler'i tıkladıktan sonra "Otomatik İp Adresi Al" seçeneği işaretli mi
Başlat/Çalıştır tıklayıp cmd yazıp,tamam dedikten sonra açılan pencereye ipconfig/all yazıp enterleyiniz.
Daha sonra ipconfig/release yazıp enterleyiniz. En son olarak ipconfig/renew yazıp enterleyiniz.
Bu şekilde olmazsa
botevalla kardeş aynı modemden çıkıyorrr aynı ip ile bağlanırsınız.başka yolu yok benim bildiğchiemsee111Benim bildigim kadariyla bunun yolu sadece bir modem daha alip iki farkli modem ile baglanmaktir diyorum. Cünkü baglanmaya calistiginiz site pc lerinizin ip lerini degil modeminizin ip sini kaynak görüyor.dedikleri gibi başka çaren kalmıyor