iPhone 4S'in kamerası gerçekten çok mu iyi?

CHIP Online
26-10-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

iPhone 4S'in kamerası, iPhone 4'dekinden ve rakiplerinden çok mu iyi? İşte yapılan test ve cevabı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... k-mu-iyi_29929.html

Resimlerle: iPhone 5 değil ama iPhone 4S resmen tanıtıldı!

İlk iPhone'daki kamera, cihaza sadece rakipleriyle eşleşmek için eklenmişti. Ancak bugüne geldiğimizde Apple, iPhone 4S'in kamerasının iPhone 4'dekinden çok daha iyi olduğunu söylüyor. Peki 4S'in kamerası gerçekten o kadar iyi mi? Bu sorunun cevabını bir takım testler ortaya çıkarıyor.

Lisa Bettany, aynı fotoğrafı orijinal iPhone, iPhone 3G, 3GS, 4 ve iPhone 4S ile çekmiş ve farkı görmek fotoğrafları bir araya getirmiş. Bu ise fotoğraflar arasında gerçekten dev bir fark olduğunu ortaya çıkarmış. 3GS'in kamera kalitesinde önemli bir sıçrayışa imza attığı gözlenirken, 4S'in çektiği fotoğraf gerçekten büyüleyici.

Sonraki sayfalarımızda diğer karşılaştırmalara göz atabilirsiniz.

Tüm konu: iPhone 4S'in kamerası gerçekten çok mu iyi?

Resimlerle: iPhone 5 değil ama iPhone 4S resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone 4S'in kamerası sizce gerçekten iyi mi?

mancukya
31-10-2011, 01:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Apple icin ekranlari Lg temin ediyor hem Iphone hem Ipad icin ve LG sirketine ait bir ürün ayni sekilde islemci ve pek cok donanimi üreten tasarlayan gene mahkemelik olduklari Samsung.
Kamera mercek olayinda hic sevmesemde Nokia bu alanda lider sayilabilir üst düzey modelleri icin (Nokiaya göre).
Yani neticede Apple tasarim yapar, isletim sistemini yazar ve ürettirir nasil oluyorda bu firma baskasindan aldigi ürünlerle daha iyi seyler yapabiliyor.
Kamerayi kimden aldiklarini bilmiyorum bu durumda Lg yada Samsungla cok calistiklarini düsünerek burada ya 2 firma kendi ürünlerinde müsteri ile dalga geciyor yada haber sadece abarti.

Kapalı Hesap (154666)
31-10-2011, 15:34   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Cep telefonlarındaki kameraların kalite unsuru bana göre haber yapılamayacak kadar kötüdür.
1mm çapındaki bir objektifin ışık geçirgenliği ve çözünürlüğü ne olabilir ki..