4 çekirdekli işlemci daha yüksek ram birde gpu değişik olur o kadar.
iPhone 5 12 Eylül'de Tanıtılıyor
Ama yine samsung galaxy s3'ün gerisinde kalacak .
Düşük donanım olduktan sonra :) adam 1 ghz işlemci 512 mb ram koyuyor bu ne ya
3GS ile hiçbir oyunu açamamıştım
Ben telefonu gereksiz,Kullanıcılarını saf buluyorum,O kadar para döküyorsun vee telefonu kullanmıyorsun,O seni kullanıyor,Onu yapamazsın bunu yapamazsın.. Apple kurallarına köle oluyorsun.. Applenin Mantığını anlamak isteyen herkese : south park Humancentipad bölümünü izlemesini öneririm. :)
hahahaha manyak komedi birşey south parkın bölümü :DSon Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 19 Ağustos 2012 08:33
İzledim , acayip yapmışlar apple mühendisleri
saçma olabilir ama iphone 4, 4 sayısının yarısı yani 2 milyar..iphone 5 ise 2.5 milyar olur bence..Samsung'da 4 çekirdekli en kral Galaxy S 3 var..1.500 TL civarı..böyle bir telefon varken neden gidip İphone 5 alalım.ha ben zenginim istediğimi yaparım..ben sadece hava atmak için iphone alırım diyenlerde var..onlara bir şey demiyorum...daha iphone'un özelliklerine bakmadım, bakmam zaten merak etmiyorum..Galaxy S 3 herkesin herşeyine yetiyor yani...öyle değil mi..
Elma işareti hava atmaktan başka birşey değil .
Amerikada ı phone 4s'in fiyatı 149.90 dolarmış gelde bizim vergi sistemimize kızma arkadaş .
Pardon 150 dolar fiyat indirimine gidecekti
En iyisi yurt dışında alıp gelicen türkiye'ye, şu sim kilit olayı olmasa birde .
Apple'a o kadar para dökmek anlamsız, samsung galaxy s3 1699 TL yeni ı phone çıksa dahi bu alınır.
Seni bir apple sevgisi almış
Ben apple'da yazılım dışında bir şey göremiyorum ...
Android'in desteği gayet iyi donanımıda iyi
Pazar payı kaç apple'ın acep
İOS v.s. ANDİROİD pazar payını demek istedim, marka olarak girmedim olaya.
Android %26,53 iOS %25,41
http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201107-201207
iOS için olan hemen hemen her şey Android için de var. Özgür yapısı sayesinde çok hızlı büyüyor ve yakında iOS'u geçecek. Genel olarak S3 daha iyi zaten, 4S, S2'den bile biraz düşük çıkıyor testlerde.
Samsung ve HTC gibi üreticiler sayesinde Apple tekelinden kurtuluyor piyasa. Bu da öncelikle Android sayesinde oluyor. İnsanlar biraz daha araştırmaya başladı akıllı telefon alacakken, yeni bir iPhone çıkmış gidip alalım diyen insanların sayısı azalınca Apple'ın da pazar payı azalacaktır çünkü pazar payının çoğunu, özelliklerinin yarısını dahi kullanmayacak olan kullanıcılar oluşturuyor. Alıp mesaj yazıyorlar, Angry Birds yükleyip oynuyorlar filan...
Apple'l ilgili eğlenceli bir Southpark bölümü: http://www.kelbaykus.com/south-p ... azili-15-sezon.html
Arkadaşın parası çok ve apple fanboyu ne desen boş ...
valla oyuncak ediyorlar adamı he.. çıkacaksa çıksın kardeşim dedikodu yaptırmak için ne o kadar para harcıyorsun apple?
This is fanboy, the world does not know about android
Öyle bir şey demek istemedim, android dünyasını bilmiyorsun dedim .