iphone 5 sorunlarına ragmen almak mı mantıklı yoksa 4s e devam etmek mi yada galaxy s3 mü almak mantıklı olur??
bu sorunlar yazılımla düzelir mi??
iphone 5 sorunlarına ragmen almak mı mantıklı yoksa 4s e devam etmek mi yada galaxy s3 mü almak mantıklı olur??
bu sorunlar yazılımla düzelir mi??
daha önce apple yazılımla bu tarz hataları düzeltmişmiydi ??
4sim yok ama güncel 5 sorunları almaya engel mi karar veremedim
iPhone 5 tabiki. S3'den çok daha hızlı ve ele oturuyor. Mesale S3'ü tek elle kontrol etmeniz bazen çok zor olablliyor. iOS 6 gibi iyi bir işletim sistemi var. iPhone 5 kesinlikle.
İki telefonuda bizzet kendim test ettim 4s ile arasında hiçbir fark yok. Galaxy s3 oyun ve uygulamalarda çok seri çalışıyor.
4S'in üzerinde bir telefon. Hızlı mı hızlı. Daha ince ve daha parlak. Kamerası belki aynı ama ihtiyaçları karşılıyor. iPhone 5 yılın telefonudur.
Tipik Android kullanıcısı. Her zaman Apple düşmanı ama Apple'ın en iyi olduğunu ikimizde biliyoruz Selçuk bey değil mi ? Nedir bu Apple düşmanlığı ? Bükemediğiniz eli öpeceksiniz diye bir laf vardır.Sorun burada zaten be Greatness, sen (senin bazından herşeyi düşmanlık olarak alan --bazı-- Apple kullanıcıları --ki kesinlikle hepsi veya çoğu değil--) herkesin Apple'ın en iyi olduğunu bildiğini, Apple en iyi değil diyenlerin "düşman" olduğunu, kimsenin Apple'ın bileğini bükemediğini düşündüğün bir hayal dünyasındasın. Bu bir Android kullanıcısından gelmiyor. Bu hemen her mobil teknolojiyi kullanan ve erişimi olan birinden geliyor. Şu an elimde Almanya'dan taze kutusundan çıkarılmış beyaz bir iPhone 5, Galaxy S2 ve Lumia 900 var ki, "S3'e göre çok hızlı" cümleni S2 (yazıyla iki) ile bile kıyaslayıp gülebilirim. Şahsım adına aldığım teknoloji seni yanıltmasın. Bu tercih mağazadan veya arkadaşımdan sağdan soldan bakarak edindiğim izlenim değil, hemen her cihazı uzun uzadıya kullandıktan sonraki tercihim ve altını çiziyorum kendi cebimden çıkan "kişisel tercih". Ama yukarıda yaptığın genellemelerin tek kaynağı "çok daha hızlı" gibi absürd ve kesinlikle çok fazla abartılmış bir cümlene gelen tek satırdan sonra yaptığın bir yorum... Ha, Facebook'tan, Facetime'dan başka bir şey yapmazsan, bir kaç iPhone'a yazılıp Android'e port edilmiş oyun oynuyorsan ayrı.
Dipnot: Ben Android iPhone'dan iyidir demiyorum. Çünkü bir işletim sistemi, biri ise donanım. Hemen hemen aynı değerlere sahip iki telefonu kıyaslarsam Android'in kullanım rahatlığı iOS'a göre çok daha iyi diyorum (OS bazında), donanım bazında ise teknik spec'ler zaten ortada (Apple gibi 2 kat hızlı --neye göre kime göre, hangi ölçeklere göre -- gibi ne idüğü belirsiz reklam cümleleri kullanmıyor kimse) ... Eğer herhangi bir Android kullanıcısı iPhone'un çok daha üstün olduğunu düşünüyorsa 400 TL'lik Android işletim sistemine sahip telefonla 2000 küsür TL'lik donanıma sahip iPhone'u kıyaslıyordur... Ha şimdiki favorim WP işletim sistemi ama henüz WP8'i deneyemedim...
kullanan,test eden arkadaşlar gercekten kamerasında o morluklar olusuyormu , lightining portuna sııntı var zor mu çıkartılıyor,ve en önemlisi telefon hemen çizilebiliyor mu ?
Apple iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3: in-depth Review - YouTube bu link herşeyi açıklıyor ama dediğim gibi benim en çok merak ettiğim bu çizilmeler ve kameradaki morluk oluşması ve ligtining portunun çabucak yıpranması ,içinde kırılması
Apple iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3: in-depth Review - YouTube bu link herşeyi açıklıyor ama dediğim gibi benim en çok merak ettiğim bu çizilmeler ve kameradaki morluk oluşması ve ligtining portunun çabucak yıpranması ,içinde kırılmasıS3'ün Battery Saving Mode'da çekilmiş bir video gibi görünüyor. Ekran o kadar karanlık ki videoda...
iPhone'nun değeri 2,000 TL değil ama TR'de 3,300'lere kadar çıkıyor değeri hatta 4S 64 gb bile 3,000 TL ama ben Apple ürünlerini TR'den almadığım için fiyat olarak fark ediyor bayağı ve vergi iadesini alınca da iPhone'nun fiyatı normal bir telefon fiyatı oluyor. Ya da Apple TV, iPod ve ya iPad. Benchmark sonuçlarına sahte diyorsunuz ama iPhone 5'in sonucu çok kötü çıksa gerçek diyeceksiniz belli. Tabi bu işleri ben den daha iyi bilirsiniz işiniz bu.
Ben S3'ü arkadaşım da gördüm tek güzel yanı Ekranı biraz büyük, hız olarak hızlı açıkçası ama öyle şaşırtıcı bir telefon değildi. Tabi benim elime 5 dakikalıığına aldığım telefon günlerce kullanmaya benzemez o ayrı. Görüşlerinize katılıyorum ama iPhone 5 elime geçince o zaman daha iyi yorumlar yapacağım.
Bence de 4S ten Iphone 5 e geçmek yerine daha radikal bir değişiklik yaparak Galaxy S3 alabilirsin, kardeşim aldı ve çok memnun, şuan bundan daha iyi bir telefon yok, 4s durabilir böylece hem IOS hem de Android uygulamalardan yararlanabilirsiniz :)
iPhone 5'in ekranı daha parlak ve daha kaliteli. Çözünürlük olarak S3 belki üstün ama 5 şuan piyasada ki en iyi telefon.
neye göre iyi belirtirsen bende ona göre kafamda seçimler yapıcam , ekran sadece asagı uzamış çok bir işe yaramıyor bence uzaması interneti 1 satır fazla görmem çok önemli değil ancak klavyenin rahaat olması ve müzik kalitesine çok bakarım ses kalitesi olarak diğer cihazlara göre nasıldır . Note 2 ve ya 5 alıcam sanırım normalde htc one x+ düşünüyordum ancak beats kulaklık çıkmıyormuş o yuzden kafadan sildim
s3 android dünyasının en iyi cihazlarındandır,Samsung sevmeyen biri olarak bile asla ve asla s3ün üstünlüğünü reddedemem,Android cihaz alınacaksa S3 alınır,iPhone 5 içinse pek olumlu birşey diyemem,ha fazla eleştirmekte istemiyorum,iphone sahibi olmadan eleştirmem yanlış olur ancak,gözle görülen sorunları;
1. Haritaları sorunlu,yetersiz veya yanlış bilgi dolu,Ceosu özür bile diledi,Hatanın boyutu belli
2.Çizilme sorunu var deniliyor,ki pek sahte bir suçlamaya benzemiyor,ayrıca kullanılan malzeme çizilmeye çok müsait.
3.kamerada bi morlaşma sorunu varmış,oda kullandığı lensten dolayı diyorlar ki,yinede hoş değil.
Bunlar en çok bahsedilen sorunları,tabi her cihazın sorunları vardır ancak,beklentiler yüksek bu cihaz için ve sorunlarda küçümsenecek gibi değil,Özellikle Haritalar benim için önemli bir sorun.
Alternatifleriniz s3 ve,Eğer sıradışı bir deneyim isterseniz Lumia 920.
s3 android dünyasının en iyi cihazlarındandır,Samsung sevmeyen biri olarak bile asla ve asla s3ün üstünlüğünü reddedemem,Android cihaz alınacaksa S3 alınır,iPhone 5 içinse pek olumlu birşey diyemem,ha fazla eleştirmekte istemiyorum,iphone sahibi olmadan eleştirmem yanlış olur ancak,gözle görülen sorunları;aslında ekran sorun degil buyukde olabilir one x+ , 920 , note 2 arasında seçim yapmak istiyorum1. Haritaları sorunlu,yetersiz veya yanlış bilgi dolu,Ceosu özür bile diledi,Hatanın boyutu belli
2.Çizilme sorunu var deniliyor,ki pek sahte bir suçlamaya benzemiyor,ayrıca kullanılan malzeme çizilmeye çok müsait.
3.kamerada bi morlaşma sorunu varmış,oda kullandığı lensten dolayı diyorlar ki,yinede hoş değil.Bunlar en çok bahsedilen sorunları,tabi her cihazın sorunları vardır ancak,beklentiler yüksek bu cihaz için ve sorunlarda küçümsenecek gibi değil,Özellikle Haritalar benim için önemli bir sorun.
Alternatifleriniz s3 ve,Eğer sıradışı bir deneyim isterseniz Lumia 920.
iPhone 4S ile iPhone 5 arasında aşırı bir fark yok. Ayrıca telefonunu yenilemek istiyorsan 5 ay kadar bekle başka bir şirketin çıkardığı yeni bir telefonu al, çünkü iPhone 5'in daha yeni çıkmasına rağmen iPhone 5S'in Haziran ayında çıkacağı haberleri etrafta dolanıyor. Kısacası Apple bize onu aldın ama ben yenisini çıkarttım o eskidi bunuda al bana para kazandır diyor.
iPhone 4S ile iPhone 5 arasında aşırı bir fark yok. Ayrıca telefonunu yenilemek istiyorsan 5 ay kadar bekle başka bir şirketin çıkardığı yeni bir telefonu al, çünkü iPhone 5'in daha yeni çıkmasına rağmen iPhone 5S'in Haziran ayında çıkacağı haberleri etrafta dolanıyor. Kısacası Apple bize onu aldın ama ben yenisini çıkarttım o eskidi bunuda al bana para kazandır diyor.Yanlız rumourlara göre iPhone 5S ya da 6 Ekim ya da Eylül de çıkacakmış yine. iPhone 5 satışları geçen seneye göre geçmiş 4S'i, buna ne diyorsunzu ? Adamların beğenilmeyen telefonu bile yine 3 ay da 35 milyon sattı.
Eğer 4S'in varsa 5'e vereceğin parayla tablet alırsın.Apple'ın oyunlarına kanmayın telefonu eskiyene kadar kullanın ya da 5S'i bekleyin derim.