arkadaşlar iphone 3gs almak istiyorum.ama kafam çok karışık şuan da. babamın bi arkadaşı var sürekli iran,dubai gibi ülkelere gidiyo.acaba türkiyeden mi alsam yoksa iran veya dubaiden mi getirtsem.bu gibi ülkelerde unlock var mıdır acaba? problem yaşar mıyım? lütfen yardımcı olun.birde alırken siyah mı alsam beyaz mı?arkadaşlarıma soruyorum kimisi siyah al kimisi beyaz al diyo...eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Iphone Alıcam Ama...
Siyah daha iyi kir gözükmez :)
dostum bundan 2 ay önce okuduğum bir yazıda yurt dışından getirilen ıphonelerde sim lock olduğu doğrulanmıştı yurt dışından getirilen telefonlar kullanılamıyordu ama şimdi ne oldu bilemem paranın çöpe gitme ihtimali fazla olduğundan türkiyeden almanı tavsiye ederim
kırılıyor ya burda merak etmeyin, sim lock olayını çözmek için illa yazılımı bozma yükleme olayıda yok. sim lock kodları var onu telefoncular ekliyor sizin iphone'a çatır çatır çalışıyor öteki operatörlerlede. iyi bir fiyat farkı olcaksa, ki olur genelde baya ucuz olur o tarafın teknolojileri, al derim.
Bece beyazını al. Ama nereden alıcağın konusuna gelince bence yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı;)
usta senin yerinde olsam yurt dısından alırdım.unlok olayını en basit olarak git bitane kalitesiz telefon al ucuz bise olsun onu telefoncuya götür ben ole yaptım ucuz olanın imei numarasını iphone yapistırsın.kesinlikle beyaz al.siyaha cok daha gsterisli(kendimden biliom)