iPhone'lar patlamadan duramıyor...

CHIP Online
14-08-2009, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yine patlayan bir iPhone haberi... Peki sizce bugüne kadar toplam kaç kişi yaralanmış olabilir?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... uramiyor_14609.html

Resimlerle: iPhone 3GS'in en ciddi 5 kusuru...

Geçtiğimiz günlerde patlayan iPhone ve iPod haberlerine sık sık yer verdik. Hatta Apple, şikayetçileri susturmaya ve bütün bir aileye hüküm giydirmeye çalışmakla suçlanmıştı. Detayları Apple hakkında inanılmaz bir iddia haberimizde bulabilirsiniz

Bu olayın münferit bir olay olmadığı yaşanan yeni bir patlamayla kesinleşti. Bir Fransız genci, kız arkadaşının iPhone'u patlayınca yaralandı. Marie-Dominique Kolega, oğlu patlayan iPhone'un fırlayan bir parçasıyla yaralanınca Apple ile irtibata geçti.

Önceki patlamada olduğu gibi iPhone patlamadan önce hıslama sesleri çıkartmış. Sonra ekranı dağılmış ve parçalar etrafa fırlamış. "Oğlum korkmuştu ama neyse ki gözünü kaybetmedi" diyen Kolega'ya Apple aynı sessizlik teklifini yaptı mı henüz bilinmiyor

Bu arada Seattle TV Kanalı'nın yaptığı araştırma, şimdiye kadar iPhone yanmalarından ve patlamalarından  15 kişinin yaralandığını belirledi. 800 sayfalık bir tüketici güvenliği komisyon raporundan alınan bilgi, TV kanalının iddialarına göre yine Apple tarafından susturulmaya çalışılmış.

Tüm konu: iPhone'lar patlamadan duramıyor...

İzleyin: iPhone protestosu!

Resimlerle: iPhone 3GS'in en ciddi 5 kusuru...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone patlamaları ve Apple'a yönelik suçlamalar...

Kapalı Hesap (53751)
14-08-2009, 21:30   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

iPhone patlamaları ve Apple'a yönelik suçlamalar...


Apple aldığı şu patenti kullanmaya başlasa da görsek, hıss sesi neden geliyormuş, patlayan iPhone'lar/iPod'lar nasıl kullanılıyormuş diye, açıkçası artık kullananlarda bir bozukluk olduğunu düşünmeye başladım.

PcMaKeR
14-08-2009, 21:32   |  #3  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Yuh ya.
 
Ne yüzsüzmüş bu Apple. Ne demek susturmak. CIA misin sen böyle susturuyorsun. Ben hiç microsoftun, hpnin, htc nin susturduğunu görmedim. Yüzsüzlüğün de bukadarı fazla.
iPhone katili diyorsunuz. iPhone kendisi katil olacak yakında.
 
iPhoneaHayir.com diye site açacaksın boykot edeceksin...

ZiraiEleman
14-08-2009, 22:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
108 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Kullanımla alakalı olabilir.. Ama o kadar marifetli bişey yapıyorsan bunun ısı problemini de gidermeliler.. Ayrıca susturmak da ne demek.. O kadar adi mi yapıyorlar da talebi düşürmemek için susturuyorlar..
 
Bence bu telefonları yaparken rutin işlemlere göre test ediyorlar.. İlginç bi durum da benim başıma geldi.. Ben nokiayı bt ile pcye bağlamıştım, üstüne müzik açmıştım telden, yanında bi de oyun açmıştım.. Full pili 2 saat içinde bitirene kadar oynadım.. Üstüne bi de şarj ettim yine 1-2 saat oynadım.. Baktım pil ısınmış rahat bıraktım telefonu..  Bi süre sonra bi baktım orjinal pil davul gibi olmuş (abartısız normalin 2 katı kalınlığında), arka kapağa baskı yapmış, kapağa dokununca da tırnağını kırdı.. Sanırım aşırı enerji tüketimiyle alakalı.. Allah'a şükür bişey olmadı ne bana ne tele.. Hala kullanıyorum aynı telefonu farklı pille.. :)

Son Düzenleme: ZiraiEleman ~ 14 Ağustos 2009 22:12
Ciim
15-08-2009, 16:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
454 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

1 seneyi geçiyor 2g model iphone kullanıyorum bir ara şarjda normal süresinden biraz fazla kaldı bi o zaman birde hem şarjdayken oyun oynuyordum o zaman ısındı yoksa hiçbir ısınma sorunu yaşamadım.. hep ipod ve iphone da bu konunun yaşandığını dile getiriyorlar nedense.. rakip firmaların dedikoduları bunlar..