iPhone öğretmen oldu! Nasıl mı?

CHIP Online
25-08-2009, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

iPhone yerilmeyi değil övülmeyi hak ediyor; çünkü çok iyi bir öğretmen bile olabiliyor! Detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... nasil-mi_14801.html

Resimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamaları

Akıllı cep telefonu deyince akla birçok marka ve model gelse de, pek çok kullanıcı için Apple'ın iPhone'u farklı bir yere sahip. Kimi fiziksel, kimi yazılımsal sorunlar bazen gündeme gelse de şüphesiz ki tasarım ve kullanım açısından kullanıcıları cezp ettiği gerçeği ortada!

iPhone için üretilen uygulamalar günlük hayatın içine o kadar girmiş ki, ses algılayıcıdan tutun da konum belirleyiciye kadar birçok bilgiyi bu uygulamalar sayesinde elde edebiliyorsunuz.

Girişimci Chris Lonsdale de kendince eksik olarak gördüğü bir alanda, yabancı dil öğrenmek isteyenler için bir uygulama hazırlamış.  Lonsdale, daha önceleri akıcı bir şekilde konuştuğu Mandarin (Kuzey Çin lehçesi) ve Cantonese (Güney Çin lehçesi) dillerini insanlara öğreten bir öğretici. Bu tecrübesi, ona insanlara nasıl dil öğretileceğinin ipuçlarını vermiş. Ve en sonunda, iPhone kullanıcılarına İngilizce öğretmeye karar veren Lonsdale, "Third Ear Kungfu English" isimli bir uygulamaya imza atmış...

Tüm konu: iPhone öğretmen oldu! Nasıl mı?

İzleyin: iPhone, trombon oldu!

Resimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamaları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone uygulamaları sizce söylendiği kadar etkileyici mi?

Hiper£l£v£nKids
25-08-2009, 10:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Elime hiç iPhone almadım ama videolardan anladığım kadarıyla süper uygulamalar var.

Ciim
25-08-2009, 10:58   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
454 mesaj

bence tartışmayalım gerek yok çünkü :D

Fattur
26-08-2009, 02:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

O kadar da değil ama kullandım ve safari yapmanın güzel olduğnu gördüm.Dokunmatiği çok hassas bu da iyi birşey...