senedir 4s kullanan biri olarak alacağım telefon. kendimce sebeplerim şunlar;
1) itunes'da bir çuval albümüm, icloud'da fotoğraflarım bilgilerim, aldığım kullandığım uygulamalar var. seviyorum apple ekosistemini.
2) alet ufak. ben tek elle telefon kullanmayı seven ve buna alışan birisiyim. hanımın lg g3'ü 2 dk kullanınca bile daralıyorum. tam benim için ideal boyutlarda telefon.
3) donanımı çok güçlü. işlemcisi 6s ve 6s+'dan daha hızlı çalışıyor testlere göre. ekranı ufak olduğu için pili de daha uzun dayanıyor 6s'e göre. kamerası geliştirilmiş ve 4k kayıt yapabiliyor. 2 gb ram var. benim 4s'te 512 mb var ve hala günlük kullanım için yeterli. eğer kırılıp dökülmezse bir 4 sene daha kullanmayı planlıyorum bu telefonu.
4) fiyatı diğer iphone'lara göre ucuz. tarifeye ek paketlerle bile 64 gb'lık modeli (tarife ücretini düşersen) 2900'a geliyor. peşin fiyatı 2400 lira olan telefonu taksitle 500 tl vadeyle almış oluyorsun. o kadar da olur yani sıkıntı yok benim için. 6s plus'a 4k vermek istemiyorum.
5) neden samsung s7 edge almıyorum. etrafımdaki insanların ve kendimin daha önceki samsung tecrübeleri hep hüsranla sonuçlandı. ve elimde hala taş gibi çalışan 4 senelik bir iphone var. neden riske gireyim tekrar?
şimdi tüm bunlardan sonra mallık mı oluyor bu telefonu almak?