iPhone sorunlarının kaynağı "dış güçler"

CHIP Online
09-09-2009, 20:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sayıları her gün artan iPhone şikayetlerini inceleyen Apple, bakın problemin kaynağını nerede buldu?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... s-gucler_14942.html

Resimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamaları

Son zamanlarda Fransa'dan iPhone ile ilgili garip haberler gelmeye başladı. Bugüne kadar 10'dan fazla iPhone kullanıcısı telefonunun camının kendiliğinden parçalandığını bildirdiler. Kullanıcıların büyük kısmı cam parçalanmadan hemen önce telefonun titreşmeye başladığını, bazıları ise cam parçalanmalarının göz yaralanmalarına neden olduğunu söyledi. Bu iddialar üzerine Apple konuyu araştırmaya başladı ve sonunda bir sonuca vardı.

Apple'a göre bu cam parçalanmaları telefondan kaynaklanmıyor. Apple'ın "Dışarıdan yapılan bir basınç" olarak ifade ettiği bu parçalanmaların sebebi firmaya göre kullanıcı hatası. Bazı kullanıcıların bu soruna telefonun aşırı ısınan pilinin yol açtığını ortaya atması da Apple'ı ikna etmeye yetmedi. Apple yaptığı açıklamada şimdiye kadar iPhone 3GS modelinin pilinin aşırı ısınmasından kaynaklı hiç bir problem ile karşılaşılmadığını söylemekle yetindi.

Tüm konu: iPhone sorunlarının kaynağı "dış güçler"

İzleyin: iPhone protestosu!

Resimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamaları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu sorun kullanıcı hatası mı yoksa üretim kaynaklı bir problem mi?

OSMAN BAĞÇEVAN
09-09-2009, 22:01   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

Tartışıyoruz: Sizce bu sorun kullanıcı hatası mı yoksa üretim kaynaklı bir problem mi?
üretim kaynaklı problem olamaz..

belli  olmaz bu mevzular..bizzat bende böle sorun olsa sölerdim de işte :)

Ciim
10-09-2009, 09:34   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
454 mesaj

iphone a bok atmak için her yöntem kullanılıyor ben bu tarz şeylere inanmıyorum zira ekranın kolay kolay çizilmesi bile mümkün değil iphone da test videosunu izlemişsinizdir jiletle anahtarla felan deniyorlar

Fattur
11-09-2009, 00:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

İlk başta üretim hatasıdır dedim.Fransada yaşayan birine söyledim bu olayı o da biliyormuş ve onun anlattıklarından sonra(Burdaki detayalardan daha fazlası) Kullanıcı hatası olduğunu anlattı...