IPod'la kaydettiklerimi bilgisayarda oynatamıyorum

Prof.Vatandas
10-10-2009, 16:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Uzun süredir bu problemle karşı karşıyayım. 
Sorun: GogoQX marka ipod sahibiyim. Cihaz ses kaydı da yapıyor. Fakat kaydettiğim ses dosyalarını windows xp işletim sistemimde yüretemiyorum. 
Çözüm İçin Mail Attım
Çözümü için firmanın ilgili internet sitesinde iletişim bölümünden sorunu bildirdim. Bu işlemi birkaç defa yaptım ama yanıt yok.
Bence:
Normalde wav dosyaları mp3 e göre daha fazla yer kaplar. Fakat ses kayıtlarım mp3 e göre daha az yer kaplıyor. Sanırım ciddi bir sıkıştırma yaparak kaydediliyor. 
Wav kodeclerini yükle diyeceklere cevaben;
Dünyanın wav audio codeclerini yükledim. Ben bu dosyaları ipod ile kaydedip bilgisayara attığımda ilerde diğer kaydettiğim dosyaları dinlemek istersem tekrar ipod içine kopyalayıp oradan mı dinleyeceğim. Bu bana zaman kaybettiren bir olay.
Ayrıca ses dosyaları üzerinde kesme, birleştirme işlemleri de yapmam gerek.
Düşüncesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Prof.Vatandas
11-10-2009, 00:12   |  #2  
OP Taze Üye
15 mesaj

TBCMagic ; diyorsun ki; "dosyalarin basina bu bilgileri eklemeyebilir yada kendisine öz bir format'ta kayit edebilir." 
Peki ben bunu nasıl anlarım. Yaa teknoloji o kadar ilerlemişken, herşey birbiriyle otomatik uyumlu hale gelmişken, ses kalitesinden tutun, video oynatmaya kadar çok hoşuma giden bu gogo qx ile yaptığım kayıtları sırf pc de düzenleyemiyor olmam canımı çok sıkıyor.

Sanırım Bana
1- Tüm wav dosyalarını oynatabilen 
2- Veya optimize eden
tarzda bir program lazım.

Kapalı Hesap (148770)
11-10-2009, 00:41   |  #3  
Kapalı Hesap
74 mesaj

abi sen git ik önce ipod un ne olduğunu öğren İpod Apple'ın tescilli markasıdır.İpod adı altında başka firma/firmalar yeni ürün pazarlayamazlar.</

Prof.Vatandas
11-10-2009, 17:19   |  #4  
OP Taze Üye
15 mesaj

Olmpya:
Her neyse güzel kardeşim. Bu bizim zeytinyağı olayına benziyor biraz. Doğuda görev yaptığım sıralarda markette zeytinyağı sorduğumda bilimum ayçiçek ve mısırözü yağlarını göstermişlerdi. 
MP3 Player olarak düzeltir, çözüm için öneriler beklerim.

Prof.Vatandas
11-10-2009, 21:22   |  #5  
OP Taze Üye
15 mesaj

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Beyin fırtınası yapa yapa çözeceğimizi ümit ediyorum. Resmi orjinal ebatta incelemek için bilgisayarına kaydet. Hexedit de görüntü bu şekilde. 
Görüşmek üzere....

Prof.Vatandas
11-10-2009, 21:28   |  #6  
OP Taze Üye
15 mesaj

Bu da sizin kullandığınız hex editör prnt scrn

Prof.Vatandas
11-10-2009, 23:48   |  #7  
OP Taze Üye
15 mesaj

TBCMagic, konu ile ilgilendiğin için teşekkür ederim. Birçok sitede yazdım bu sorunu. Sonunda cevabını buldum. Aynı sorunu yaşıyorsanız işte cevabı.