ipod,sony,creative mp3 çalar.hangisi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bnece ipod lar en iyisi çünkü dev gibi bir hafızası var
kesin creative al özellik bakımından süper marka desen yine süper
bende creative derim kullandım ses kalitesi ve özellikleri gerçekten güzel
creative c100 menu kullanımı iyi, beraberinde gelen kulaklık kötü, hafızasının arttırılması iyi. Ancak dış plastiği çok çok çok kötü. ipek bir çantada da taşışan 1-2 hafta sonra 10 yıl kullanılmış gibi oluyor...
Arkadaşlar Söylememe Gerek yoktur ama içimden geldi...
Cretivenin Müzik Konusunda Daha Tecrübeli Olduğunu Bilirsiniz Demi Başka Söze Gerek yok Bence...
Diğerlerinin Hafızası iyi olabilir ama cretivenin kalitesine Daha Kimse ulaşamadı,ulaşamadıkları içinda hafızalarını yüksek tutuyorlarki oda müşteri çekmek için;bu bir müşteri cezbetme yöntemidir...
ipod ya da creative al ikiside iyi marka
ben kesinlikle öle 1 gb ı fln tasvip etmiyorum yani bence mantığı yok. hele o 5 gb çok çok mantıksız. Yani siz dışarı çıktınız 1 gb 250 şarkı demek 250 şarkı mı dinliceksiniz. Ben muVo creative 128 mb kullanıyorum. Ben ses kalitesinden biraz şikayetçiyim o kadar ama daha fazlası zaten etraftaki insanları çok rahatsız eder. Bence 512 mb hayli hayli bi kişinin ihtiyacını rahatlıkla karşılar. Tavsiyem creative 512 mükemmel çünkü ses kalitesi inanılmaz onun.
buyuk hafiza istiyosan ipod ses kalitesi istiyosan creative demicem bence iyne ipod bence en iyisi ipod her turlu