kamikaze sormuş:
Merhabalar ben bir ipod kullancısıyım. ipod um video 30 gb gerçi problem bunda değil. Buna bağlı olarak satın aldığım radyosunda yaklaşık 1 aydır radyo zaman zaman ipod tarafından tanınmıyor. Hemen hemen bütün gün ipod bilgisayarıma takılı akşam eve giderken çıkartıyorum şarjdan daha sonra radyosunu takıyorum ama tanımıyor. Bir kaç defa takıp çıkartıyorum radyoyu ondan sonra tanıyor. Bir de arada radyoyu dinlerken görüntü kayboluyor ve bağlı olan bu donatı ipod tarfından desteklenmiyor diye bi mesaj çıkıyor ekrana. Buradaki (Eskişehir) servise götürdüm ama bi sonuç alamadım. Bunda bi sorun yok olursa ipodun yazılımını yenileyin dediler. itunes un 7.2.0.35 versiyonunu kullanıyorum. Servise götürmeden önce ipodu formatladım, restore yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm. Ama sorun devam ediyor. Aslında sorun ipod da değil radyonun konnektöründe büyük olasılıkla... Size danışayım diye düşündüm Sitenizi devamlı takip ediyorum Çok başarılı devamını dilerim. Sorunum içinde şimdiden teşekkürler... İyi çalışmalar.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
ipod video 30 gb + radyo eklentisi
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Maxthon; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)