ipodu bilgisayar görmüyor

HPQ-User
23-02-2010, 08:57   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

nezih sormuş:
ipodu bilgisayar görmüyor  hatta sarj bile olmuyor sadece takıp cıkartırken ipodun ışıgı yanıo bı anlık ıpod :apple classıc 80gb...hıcbır tepkı vermıor ve hafızadakı dosyaları kurtaramıorum  hıc acılmıo cunku i tunesde gormuyor denedımm bozuk yazılım dıyordu bı ara artık onuda demıo ama tek basına calısıo ipod muzık dınleyebılıorum sadece herhangı bır cıhaza baglanmıo kı sarj edemedıgımı soylemıstımm reset attım olmadı bılg bı anlık bıle gorse halledecem ama yok valla .... yardım edersenız sevınırım...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: MacOS(X)
Sistem Özellikleri:
ipod classıc 80 gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

bete_45
24-02-2010, 06:17   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Dostum ipodu eline al ve Menu Tuşuan Bas Hemen Ardından Ok Tuşuna Bas Ortaya ipod Reset Attıktan Sonra tekrar Reset at ve elma işaretini gördüğün anda ok tuşune ve hemen ardından play tuşuna basılı tutu ve disk moda geçecek bilgisayara bağla eğer iPodun Hdd Sinde bi sorun yoksa bilgisayarın iPodunu Görecektir
Ve sonra iTunesi Aç Ve Restore Tuşuna bas iPodun Eski Haline Gelecektim Benimde Çok Başıma Gelen Sorun Ben Işıkçılık Yapıyorum iPodu ışık Masama Bağladığım zaman bazen iPod Sapıtıyor...Kahkaha