İNTEL PENTİUM 4 HT 3.0 GHZ
4 GB KİNGSTON 1333 DDR3
PALİT NVİDİA GEFORCE 8600 GT 256 MB DDR3 128 BİT
bu sistem battlefield 3 oyananabilir mi?
o video zaten kendi kendini açıklıyor ama crysis 2 üzerine.
ilk olarak iş görür mü soruna ben iş görmez dedim. ben i5 2310 ve hd7750 ile bile normal ayarlarda oynuyorum çoğu yeni oyunları. çünkü oyunlara full ayar verip ve FPS oranını düşürmek en sevmediğim şey. oyun akıcı olması lazım. videodaki gibi. haklısın bir yerde ama battefield 3 oynar mı o şekilde bilmem. sistemin uyumluluğuda önemli. ama asla o detaylardan yararlanamazsın ve oyun zevkini yaşamazsın - ben onun için iş görmez dedim. istersen bir kur dene bakalım belkide hoşuna gidecek bir şekilde çalışır o zaman zaten sorun yok ama battlefied 3 gereksinimleri (özellikle TAVSİYE edilen gereksinimleri ve bunun da birden fazla nedeni var - PHYSİX gibi):
o video zaten kendi kendini açıklıyor ama crysis 2 üzerine.sağol, dostum.ilk olarak iş görür mü soruna ben iş görmez dedim. ben i5 2310 ve hd7750 ile bile normal ayarlarda oynuyorum çoğu yeni oyunları. çünkü oyunlara full ayar verip ve FPS oranını düşürmek en sevmediğim şey. oyun akıcı olması lazım. videodaki gibi. haklısın bir yerde ama battefield 3 oynar mı o şekilde bilmem. sistemin uyumluluğuda önemli. ama asla o detaylardan yararlanamazsın ve oyun zevkini yaşamazsın - ben onun için iş görmez dedim. istersen bir kur dene bakalım belkide hoşuna gidecek bir şekilde çalışır o zaman zaten sorun yok ama battlefied 3 gereksinimleri (özellikle TAVSİYE edilen gereksinimleri ve bunun da birden fazla nedeni var - PHYSİX gibi):
henüz almadım. içime kurt düştü.