arkadaşlar herkese meraba yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama formda en uygun burayı buldum:)biz iş yeri açmayı düşünüyoruz ps üzerine satış ve bilgi işlem olacak..ama güzel bir isim bulamadım formlardan yararlamaya çalışıyorum yardım edermisiniz bu konuda lütfen:)
iş yeri
yazınızda ps 'yi görünce aklıma ilk "gel pisi pisi"
cümlesi geldi
nerden geldi bende anlamadım.
"meridyen"
Nick inizi kullanin
Altın bilgisayar yapin ( gold computera rakip ) yada memleket computer yapin ( vatan computere rakip) teknoca yapin ( teknosa ya rakip) yada yandi gülüm pc adını verin :P
bu arada hayırlı olur inş iş yeriniz !
chiemsee111"meridyen"
Nick inizi kullanin

yorum yazan arkadaşlarım hepinizi esefle kınıyorummmmmm
ya güzel türkçemiz dururken ne o center-menter..Alla Alla
"Bilgisayar Dünyası" :)
bende seni 7.8 şiddetinde kınıyorum zülfikar
Viking20 kardeşim hoşgeldin...
uzun zmandır yoktun... nerelerdeydin....
Delikanlı53 kardeşim sende hoş geldin...
isim ise meridyen bilgisayar olabilir...
saygılar...
KUSTAH sen beni nasıl kınayabilirsin :)KusTaHbende seni 7.8 şiddetinde kınıyorum zülfikar
kendine bak 7.8 beni yıkamaz daha şiddetle kınaman lazım

zülfikar :)))) o zaman seni tsunami şiddetinde kınıyorum :D:D:D
aaaa fikrim geldi....KusTaHzülfikar :)))) o zaman seni tsunami şiddetinde kınıyorum :D:D:

ilerde sende kendi yerini açarsan şimdiden sende bu ismi tescil ettir:Kustah bilgisayarcı

arkadaşlar herkerse meraba 2 ay oldu hemen hemen forma yazmayalı:)iş yerini açtık allaha şükür meridyen nasip olmadı:)isim TEKNO BİLGİİŞLEM oldu...şimdi bir soru daha sorayım olmuşmu:) herkese bye kendinize iyi bakın...
ETC bigisayar (ELECTRONIC TECNO CENTER) guzel olabılırdı neyse hayırlı olsun bol kazançlar