arkadaşlar herkese meraba yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama formda en uygun burayı buldum:)biz iş yeri açmayı düşünüyoruz ps üzerine satış ve bilgi işlem olacak..ama güzel bir isim bulamadım formlardan yararlamaya çalışıyorum yardım edermisiniz bu konuda lütfen:)
iş yeri
yazınızda ps 'yi görünce aklıma ilk "gel pisi pisi"
cümlesi geldi
nerden geldi bende anlamadım.
"meridyen"
Nick inizi kullanin
Altın bilgisayar yapin ( gold computera rakip ) yada memleket computer yapin ( vatan computere rakip) teknoca yapin ( teknosa ya rakip) yada yandi gülüm pc adını verin :P
bu arada hayırlı olur inş iş yeriniz !
chiemsee111"meridyen"
Nick inizi kullanin
yorum yazan arkadaşlarım hepinizi esefle kınıyorummmmmm
ya güzel türkçemiz dururken ne o center-menter..Alla Alla
"Bilgisayar Dünyası" :)
bende seni 7.8 şiddetinde kınıyorum zülfikar
Viking20 kardeşim hoşgeldin...
uzun zmandır yoktun... nerelerdeydin....
Delikanlı53 kardeşim sende hoş geldin...
isim ise meridyen bilgisayar olabilir...
saygılar...
KusTaHbende seni 7.8 şiddetinde kınıyorum zülfikarKUSTAH sen beni nasıl kınayabilirsin :)
kendine bak 7.8 beni yıkamaz daha şiddetle kınaman lazım
zülfikar :)))) o zaman seni tsunami şiddetinde kınıyorum :D:D:D
KusTaHzülfikar :)))) o zaman seni tsunami şiddetinde kınıyorum :D:D:aaaa fikrim geldi.... Tsunami bilgisayar olsun...ehuhehehe nihuhaha...
ilerde sende kendi yerini açarsan şimdiden sende bu ismi tescil ettir:Kustah bilgisayarcı bunlarda tsunaminin üzerimde yaratmış olduğu etkiler fazla çatlak oluşumuna sebebiyet verdiği için böyle ilginç şeyler çıkıyo..
arkadaşlar herkerse meraba 2 ay oldu hemen hemen forma yazmayalı:)iş yerini açtık allaha şükür meridyen nasip olmadı:)isim TEKNO BİLGİİŞLEM oldu...şimdi bir soru daha sorayım olmuşmu:) herkese bye kendinize iyi bakın...
ETC bigisayar (ELECTRONIC TECNO CENTER) guzel olabılırdı neyse hayırlı olsun bol kazançlar