Arkadaşlar 17 ağustos itibariyle 16 aydır çalıştığım süper olaylar yaşadığım ve süper dostluklar kazandığım iş yerimden ayrıldım.18 ağustos sabahı itibariyle gidip çıkış işlemlerimi tamamlayacağım.Şu an aşırı derecede üzgünüm.Ağlamak istiyorum ama onuda kendime yediremiyorum.Ben hatıralara geçmişe düşkün ve işin kötüsü bir o kadarda duygusal biriyim.Şu an psikolojik olarak iptal durumdayım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Belki burda paylaşırsam rahatlarım dedim.İyi geceler...
İşimden ayrıldım üzgünüm :......(
Geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır. Alışmak lazım böyle şeylere. Yakında geçer. Ne olursa olsun hayat devam ediyor, ta ki bir gün bitene kadar...
bir kapı kapanır diğeri açılır elbet vardır bir hayır..
çok üzülmeyin üzülmeniz işinizi geri getirmeyecek,yapacağınız tek şey bu bitti önüme bakmalıyım diyerek,bu olayı unutmalısınz,gerçekten üzüldüm ama belki kısmetinize bundan çok daha iyi işler çıkacak,bunu da düşünün asla pes etmeyin çünkü hayat pes edenleri asla affetmiyor!!!
Şu anda ne kadar kalpten ve candan söyledin bunu. İnşallah memleketimiz düzlüğe çıkar bir an ö
Amin ! Vallahi diyorumya hani şu an zaten kafayı toplamaya çalışıyorum gayet içten ve samimi bir şekilde söylüyorum.Allah yardımcımız olsun...Son Düzenleme: hamann7725 ~ 18 Ağustos 2009 02:09
Öncelikle Geçmiş Olsun Ama Boş Ver Biri Gider Biri Gelir
Bende İnternet Kafede Calışıyordum sabah 9 akşam 11 e kadar calışıyordum ilk başlarda güzeldi Oyun Oynuyordum Falan Artık Bi Yerden Sonra Oyunlarda Zevk Vermiyordu Zaten Dükkanda Sosyal Yaşantı Yok İnternet Cafe İşinde Calışanlar Market Tezkahtarı gibi 4-5 ayda bir cıkıyordu:D
Ben yaklaşık 2.5 yıldır calışıyorum krizde girince Saten Krizden Sonra Delirdim Kimze Gelmez Oldu Günlük 200 lira kazanan dükkan 80-90 lira kazanır oldu Haliyle Patron Delirdi Patron Delirince Çalıcanıda Etkiliyordu Önceden Süper Patronum Vardı Derdim Millete Şimdi Adamın Arkasından bin bir dert küfür ediyorum:D
Son 6 Aydır İşten En Az 7-8 Sefer Cıktım Bi Ara 1 ay gitmedim işe ama işsizlik işte gene giddim haftalıgı alıyordum sonra para bitene kadar hayat süper para biter 3-4 gün dünyanın en berbat günü ve gene işe gitmek zorunda kalmak Neyseki Şuan Tatildeyim Ne Yapıçagımı Bilmiyorum abim Emlakcı İş Bulucam Sana Dedi Ama Bu Dünyada Kimseden Medet Ummucan Ne Yapıcaksan Kendin Yapıcan İşsizlik Cok Kötüdür İnsanı Sonbahardaki Bir Yaprak Gibi Ordan Oraya Savurur 16 Yaşında Olmama Ragmen Ailem Bana Bakıyor Calışmasamda Ama Genede SON 6 AYIM psolojik Bir Çöküşteyim Hele Bide Senin 20-25 Yaşında Oldugun Düşünülürse Durumun Daha Vahim İnsanın Aklından Bazen Toz İşine Girmek,Hırsızlık Yapmak... Kendi Adalet Sistemini Yaratmak Geliyor Nedeniyse Türkiyede Yaşamanın Cok Zor Olması Bir İşte Calışcan Bile Geçim Cok Zor Yasal Olarak Düzgünce Calışsan Bile Bir Süre Sonra Yetişemiyorsun Ve YasalDışı Calısmaya Baslıyorsun Esrar,Uyuşturucu,Sahte Alkol,Hırzızlık,Gasp...Gibi Şeyleri Yapıyorsun Ve Sonunda Bir Şekilde Yakalanıyorsun Sonunda Hapis Ve Hapisden Cıkınca Elinde Sabıka İşsizlik Gene Aynır Kısır Döngü Gibi Dönüyor Eger Böyle Şeyleri Yapmazzan Psikolojik Baskıdan Kimileri İntihar,Cinnet Geçiriyor Bunun Nedeni BİZE SAHİP CIKMIYAN BİR DEVLETE SAHİP OLMAMIZ!!!
Bunları Okuyup İçini Karartma Meslek Sahibisin Kolay Kolay Kimse Bitiremez Seni Gün Gelicek Senin Calıştırtıkların Olucak Sen Onları Kovucan:D
Ünüversite Mezünüysan Vay Haline Bu Ülkede Ünüversite Mezunları Önemsensenmiyor Harç Parasından Belli Olmuyormu Saten Böyle Giderse Devlet Ve Toplum Olarak Darmadahan Olucaz
Chip Okuyucularından Bu Kadar Yazdıgım İçin Özür Dilerim İşimi Döküyüm Dedim:)
Üniversitem Türkiye nin en iyi ilk 5 üniversitesinden. Bölümüm ise herkesin gıptayla baktığı bir bölüm. Hep derecelerle geçti hayatım ama 3 yıldır atanamıyorum. Asgari ücretle çalışacak yapabileceğim iş dahi bulamıyorum. Sen içini rahat tut sen tecrübelisin sen çabuk iş bulursun.
Arkadaşlar 17 ağustos itibariyle 16 aydır çalıştığım süper olaylar yaşadığım ve süper dostluklar kazandığım iş yerimden ayrıldım.18 ağustos sabahı itibariyle gidip çıkış işlemlerimi tamamlayacağım.Şu an aşırı derecede üzgünüm.Ağlamak istiyorum ama onuda kendime yediremiyorum.Ben hatıralara geçmişe düşkün ve işin kötüsü bir o kadarda duygusal biriyim.Şu an psikolojik olarak iptal durumdayım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Belki burda paylaşırsam rahatlarım dedim.İyi geceler...
oKADAR üzÜLDÜM Kİ sÖYLEYEMEM çOK gEÇMİŞ oLSUN ALLAH İNŞALLAH YENİ BİR KAPI AÇAR DUALARIMIZ SİZİNLE ÇOK GEÇMİŞŞ OLSUN ÇOK...
MERAK ETME BİZ SENİ YALINIZ BIRAKMAYIZ ;)
geçmiş olsun.. herşeyde bir hayır vardır gözüyle bakmak lazım olaylara... ülke nüfusu genç üniversite sınavı gibi aynen iş bulma konusundada amansız bir yarış var... onun için bilmiyorsanız ingilizce, biliyorsanız ikinci yabancı dil, sertifikanız varsa bir tane daha almaya bakacaksınız... tabii bunlar örnek...
zaman akıp geçerken hiç bir şey aynı kalmıyor hatta dünkü hücrelerimiz ile bugünkiler bile aynı değil onun için devamlı gelişmeli ve bir biliyorsak bir tane daha öğrenmeliyiz... Kuran-ı Kerim de "BİR İŞİ BİTİRİNCE HEMEN DİĞERİNE KOYUL" ayeti de şu zamanımıza ne güzel ışık tutuyor...
tabii bu söylediklerimin hepsini kendimede söylüyorum ;)
Yazılanların hepsini okudum herkese teşekkür ediyorum.Güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.Bir arkadaş yasa dışı şeylerden bahsetmiş ama onlarda kurtuluş değil.Sözde devletimiz sürekli gelişiyor ama insanlar sokakta aç yatıyor.Neyse aklıma gelen çok şey var buraya yazarsam 1 saat sürer destan olur.Herkesin içini yaralayan şeyler var... Sabah çıkış yaparken o an işyerinde bulunan tanıdıklarımı gezdim helalleştim.Çok üzülenler oldu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Evrakları imzaladım ve güvenlik şeridinden geçtikten sonra artık geri dönüşüm yoktu ve arkadaşlarım beni son kez uğurladılar.Çok zor bişe inşallah kimse işsiz kalmaz Allah herkese bir iş kapısı açar....
Takma kafana dostum,bak ramazan ayı da gelmek üzere. Sen bu kabinin temizliği ve içtenliğinle tekrar bir iş sahibi olursun. Ben buna inanıyorum.Burada üzüntünü bizlerle paylaştığın gibi sevincini de paylaşacaksın.
Üzüntüler paylaştıkça azalır,sevinçler paylaştıkça çoğalır.
hamann 7725 kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
İnsanlar işlerini de kaybedebilir,malını mülkünü ve daha neyi varsa kaybedebilir.Bunlar herkesin başına gelebilecek şeylerdir.Çünkü bu dünya bir sınav yeridir.Cenabı Allah insanları burda sınava tabi tutup onların sabır ve dirayetlerini ölçüyor.Bize düşen her türlü olumsuz durumlarda bile umudumuzu kaybetmemektir.İnsanları yaşama karşı bağlayan tek şey umutttur.Sabırlı olmalı ve zorluklara direnmeliyiz.Onun için hiç üzülüp kendini bırakma.Göreceksin bak kısa zamanda işler yoluna girip düzelecektir.Sağlıcakla kal...
Öncelikle Hayırlısı olsun. Üzüldüm . Chip Ailesinden birinin üzülmesi diğer Aile fertlerinide Eminim Üzmüştür. Kısacası şunu Söylemek İstiyorum. Ayaklarınız Yere Bastığı Sürece Ne İşsizsinizdir Nede Evsiz Buna Şükür . En Kısa zamanda Bulmanızı Diliyorum.
durumuna mı diyeyim durumumuza mı diyeyim...
ikisine de üzüldümmm..
Türkiye de işsizlik .....
2 sene önce gençler için bir anket düzenlenmişti..haberlerden biliyorum siteden alıntı falan değil ..2 sene önce ki anketin adı : gelecekteki en büyük korkunuz nedir ?
bu ankette İŞSİZLİK önemli bir artışla gençlerin gecekecekteki en büyük korkusunu dile getiriyordu..
ve görüyorum ki halen bu TÜRKİYE nin en büyük sorunlarından birisi..
buna da en büyük etken olarak yaşlı amcalarımızı örnek gösterebilirim...
adam 50 , 60 yaşında iişi var. .. bu adam hiç mi düşünmüyor gençleri ..
bunun dışında ise kriz var deyip de bizleri böle şeyleri konuşmamıza mecbur bırakanlar ...... eminim halimize seviniyor , gülüyordur..
ÇOK ŞÜKÜR elimiz ayağımız tutuyor..... .. . . .. . .
sayın abim ya valla bende çok üzüldüm sende kendini çok üzme demekki hakkında hayırlısı buymuş ALLAH tüm kullarına hayırlısını verir unutma sana da verecektir senin şu an yapman gereken tek şey dua etmek ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN (hepimizin) bu arada erhan arkadaşa katılıyorum
MERAK ETME BİZ SENİ YALINIZ BIRAKMAYIZ ;) AEO