Arkadaşlar laptopu açtığımda genelde kısa bir süre sonra laptopa dokunduğumda fazla ısındığını anlıyorum.Acaba bunun nedeni ne olabilir?Yada normal mi?Yardımlarınızı bekliyorum...
Isınma Sorunu
ısınma doğaldır.Ama kaç derece olduğunu belirt.Everest ultimate edition programıyla sistemine kararlılık testi uygula .Sonuçları yaz.Cevap verelim.Eğer yüksek derecelerse (70-80) havalandırma ile ilgili sorunların vardır demek.
notebook un markası nedir ? Aşırı ısınma sorunu hafife alınacak bir iş değildir...
Everesti uyguladım ısınma 50lerde çıktı.Normal aslında.Bu arada markası Lg.Bilgisayarı daha yeni aldım.Bu yüzden fanlarını temizleme gibi bir olasılığım olmadı.Belkide ben büyütüyorumdur...
dizüstü pclerde özellikle yaz aylarıyla beraber ısısnma sorunu çıkmakta.pc nizi fazla kaynak kullanan uygulamalardan uzak durun(oyun ve grafik programları gibi...).mutlaka soğutucu kullanın.yoksa anakartınız yanar değişimi hem zaman hemde para(500 tl civarı marka ve modele göre değişebilir :)) kaybına neden olur.
dizüstü pclerde özellikle yaz aylarıyla beraber ısısnma sorunu çıkmakta.pc nizi fazla kaynak kullanan uygulamalardan uzak durun(oyun ve grafik programları gibi...).mutlaka soğutucu kullanın.yoksa anakartınız yanar değişimi hem zaman hemde para(500 tl civarı marka ve modele göre değişebilir :)) kaybına neden olur.
Kardeş benimkinin markası Lg.Genellikle soğutucu oluyor mudur Lg bilgisayarlarda?Eğer yoksa bana önerir misin?
bu derecelerde normal ama illaki çok ısınıyor huzursuz ediyor diyorsan makinenin boyutunu bilmesemde
Kardeş benimkinin markası Lg.Genellikle soğutucu oluyor mudur Lg bilgisayarlarda?Eğer yoksa bana önerir misin?http://www.vatanbilgisayar.com/x ... ils.aspx?I_ID=45701
bu tarz soğutma alternatifleri işini görecektir..
arkadaşlar lg a510 uae13t . bilgisayar aldım daha 1 hafta oldu fakat oyun oynarken bilgisayar aşırı ısınıyor. bu ısnmayı nasıl düzeltebilirim. ayrıca dizüstü bilgisayarımın fanlarının dönme hızını ayarlayabileceğim ve bilgisayara zarar vermiyecek bir program mevcut mu ? cevaplarsanız memnun olurum.