ARKADAŞLAR İŞLEMCİ KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM {AMD Mİ YOKSA İNTEL Mİ} DAHA İYİ BİLGİLENDİRMELERİNİZ İCİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .....
işlemci amd mi iyi yoksa intel mi yardım pls...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Intel'in üst seviye işlemcileri daha güçlü. Ama kısıtlı bir bütçeniz varsa, bütçeniz bakımından AMD işlemciler daha güçlü olabilir. Yani direkt marka olarak ayırmak yerine bütçenize göre değerlendirirseniz daha uygun olur.
AMD işlemcilerin önbellekleri çok düşük olur. Intel daha iyi bence...
İntel gerçeketen çok güzel.
Saygılar...
işlemci almak kişinin kendisinin fikir ve beğenisine göre değişir.yıllardaır amd kullanan bir insan birden intel e dönmez.bunun tam terside geçerlidir.ben hep amd kullandım hıyunu suyunu bilirim.ama bütçeme fikrime uygun intel işlemci denk getirirsem anakart ve işlemciyi satarım direk intel e dönerim.yani bunlar zevk para fikir meselesi.intel amd den iyi veya amd intelden iyi diye bişey olamaz.kişinin kendisinin alabildiği en iyi işlemci ona göre piyasadaki en iyi işlemcidir.çünkü daha iyisine sahip değildir de ondan.yani en iyi yok kişiye en uygun var.
extreme bi sistem almayacaksan boşuna intel para verme...aynı seviyede veya daha iyi amd sistem intelden daha ucuz... şu anda phenom II x3 720 kullanıyorum gayet güzel...ayrıca ddr3 sistem almak daha mantıklı bu zamanda... bilgisayarı ne amaçla alacaksın yazabilirsen bizde ona göre tavsiyede bulunabiliriz