gta IV acıyorum 5 dakıka oynamadan işlemcı scaklıgı 65 dereceye çıkıyor ve uyarı alıyorum ne yapıcam bilmiyorum ıslemcının fanı yetersız geliyor sanırım .bide bilgisayarımda fan sayısı az arttırırsam işlemcı sıcaklıgınada etki eder mi_?
işlemci çok ısınıyor_?
abi anakart çok ısınıyor şimdi farkına vardım ama sag alt kosede işlemcının ısındıgı yazıyor ,işlemcı fanınıda turbo moda aldım oyundayken 65 derecede fılan degıldı ama anakart o sıcaklıktaydı 2-3 tane fan bu sorunu cözer bence .
gta IV acıyorum 5 dakıka oynamadan işlemcı scaklıgı 65 dereceye çıkıyor ve uyarı alıyorum ne yapıcam bilmiyorum ıslemcının fanı yetersız geliyor sanırım .bide bilgisayarımda fan sayısı az arttırırsam işlemcı sıcaklıgınada etki eder mi_?Ekran kartı, güç kaynağı ve ram nedir? Kasaya ek 120mm fan tak bir kaç tane sorun gidebilir. İşe yaramazsa Contact 21 gibi bir soğutucu takarsan ısı sorunun kalmaz.
zotac gtx 680 amp var ekrankartı, akasa wenom 750 w guc kaynagı, ram ise corsair 4x2 1866 mhz (oc)
yeni işlemci fanmı alsam, pc fanmı ilave etsem ne yapmam gerekıyor bılmıyorum vallaha .
ya bir şey soyleyın onerın işlemci fanımı alsam ne yapsam nsl bır fan alsam
bu işlemci soğutucusunu tavsiye edebilirim. 10-20 tllik ek olarak 120mm bir fan al çift fanlı olsun kullanıyorum memnunum
680 amp ile black ops II ultra oynuyorum max 40-50c' de
abiler vatasn compurde %30 indirim var saglam bır tane işlemcı sogutucusu alsam 2 tanede fan alsam olurmu sizce _?
abiler vatasn compurde %30 indirim var saglam bır tane işlemcı sogutucusu alsam 2 tanede fan alsam olurmu sizce _?İşlemci soğutucu al ve 2 tane de fan al, işlemci ısısı kesin düşer, anakart ve ekran kartı ısısı için söz veremem. Kasanın sol panelinde fan girişleri varsa üfleme sistemi yaparsın ekran kartını soğutursun. Yukardan fan yeri varsa anakart üzerine monte et fan. %30 indirim bulunmaz bir daha.
benim ekran kartım ısınmıyor kı ısınması mumkunatı yok uzerınde 2 tane fan var bazıları yanlış ankamıs ,ben o zamn 1 tane işlemcı sogutucusuyla normal 2 tanede fan alayım cfm yuksek .benim kasa kuçuk aerocool strike-x one mıd tower kasa 120 mm işlemci sogutucusu alırsam sıgarmı acaba _?
benim kasa kuçuk aerocool strike-x one mıd tower kasa 120 mm işlemci sogutucusu alırsam sıgarmı acaba _?http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=58836
bu sogutucusunu almayı dusundum ama sıgmaz sanırım
benim kasa kuçuk aerocool strike-x one mıd tower kasa 120 mm işlemci sogutucusu alırsam sıgarmı acaba _?http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=58836
bu sogutucusunu almayı dusundum ama sıgmaz sanırıİşlemciye uyumlu olsun dikkat et.
abiler aldım bu dedıgım işlemcı sogutucusunu takarken çıldırdım ama taktımda anakartı soktup taktım kasam kucuk oldugu için on numara işlemcı sogutucusu ,eskı stok fan sogutucusuyla bosta 45 yukte 65 dereceyı bulan işlemcım 25-30 derecelerde artık suan oyun acıpta ısısına hıç bakmadım :D