SLM MİLLET SİZE CELERON 533 İŞLEMCİMİ 466 YA ÇEVİRMEK ZORUNDA KALDIĞIMDA BAŞIMA GELEN ÇOK İLGİNÇ BİR SORUNDAN BAHSEDECEĞİM BAKALIM NE TAHMİNLERDE BULUNACAKSINIZ.ÖNCELİKLE ANAKARTIM ABIT VE XP KULLANIYORUM ANCAK 533 DEYKEN HERŞEY NORMALDİ TAA Kİ 466 GEÇENE KADAR(TABİİ MECBUREN GEÇTİM İŞLEMCİM YANDI VE ANAKARTA ANCAK BUNU UYDURABİLDİM)ŞU AN BANA AĞDAN VEYA NETTEN YAKLAŞIK 2 MB NİN ÜSTÜNDE BÜYÜKLÜKTEKİ MEDİA DOSYALARINI İZLERKEN SADECE SES VE YEŞİL VE ÇİZGİLİ BİR EKRANLA KARŞILAŞIYORUM,BUNUN NEDENİNİ BİLEN Bİ ARKADAŞ VARSA LÜTFEN BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM BAŞIMA BU GELDİ
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bunun işletim sisteminin codec düzenleyicileri ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Birde bazen CPU değişikliklerinde tekrar windows kurmak gerekebilir. İştersen tekrar temiz bir windows kurup yine dene...
WALLA BU DEDİKLERİNİN HEPSİNİ YAPTIM CODEC İM DE ZATEN DAHA ÖNCE ÇALIŞAN CODEC İM YENİDEN YÜKLEME DE YAPTIM AMA NEDEN AĞDAN VE NETTEN GELEN MEDİA DOSYALARINI İZLEYEMEYİP DAHA ÖNCE PC DE OLAN MEDİA DOSYALARINI SORUNSUZ İZLEYEBİLİYORUM Bİ MANA VEREMEDİM
%98.99 işlemcinle veya anakartla ilgilidir.FSB ve Çarpan ayarlarının doğru olduğundan emin ol.Biosu sıfırlamayı dene.
diablo arkadaş biosu sıfırlamak olabilir de fsb ve çarpan ayarları nedir nasıl ayarlanır
bence yanan işlemci anakartında veya diğer bileşenlerinden birinde kalıcı bir zarara neden olmuş olabilir. bence tüm bileşenlerini tek tek denemelisin. bu arada bağlantı protokolünü de yazzaydın keşke.
bağlantı protokölüyle ilgili bir problem yok onu biliyorum ben ama bileşenler derken neyi kastetdiniz
66 Mhz x 7 olmalı 462 Mhz falan eder.