slm arkadaşlar şuan sitemimde sorunsuz kullandığım bir işlemci olan Phenom X3 720 B.E'yi sizce phenom x4 940 B.E ile değiştirmelimiyim bir performans artışı sağlarmıyım
Not = Arkadaşlar şuan işlemcimi çekirdek aşırtma işlemi yaparak 4 çekirdek olarak kullanıyorum ve 3.4 lük ocli bir şekilde kulanıyorum ona göre bir değerlendirme yapmanızı rica ederim....
işlemci değiştirme?
Değiştirmenize gerek yok işlemciniz gayet güzel onun yerine ekran kartınızı veya ram miktarınız düşükse onu arttırabilirsiniz.
ram miktarım 2 gb ve ekram kartım gts 250 sizce ne yapmalıyım....
Mesela anakartta 2 slot daha varsa ram için 2 gb ram daha al ekle 4 olsun ama slot yok diyorsan drr3 anakart ve 2 gb drr3 ram al gelecege yatırım olur.
Ekran kartınız orta seviye güzel bir kart rami 4gb yapabilirsiniz psunuz ne marka kaç watt güç veriyor.
Niye değitiryorsunuz ki Hiç Oyun oynarken falan sorun mu yaşadınız. GTA 4 gibi yüksek bellek isteyen oyunlarda sorun yaşadıysanız. 2 gb ram daha takarsanız sorununuz çözülür. İşlemci ve ekran kartınız çok güzel.
dDeğiştirsenizde pek bir performans artışı sağlamz
evt gta 4 te takılmalar yaşadım ama şimdi anladımki sorunm ramde ozaman ben bir 2gb ram daha alırsam o takılmalar gider sanırım... yardımlarınız için çok tşkler
yazmayı unuttum :D psum high power 500 watt