MSI 7507 anakartıma E8500 işlemci uyar mı?
işlemci değiştirmelimiyim
- 1
- 2
uyarda hiç bulaşmasaydın msi'a gigabyte alsaydın.
Bende E4600 kullanıcısıyım ve Su anda o.c ile işlemciyi 3.1GHZ de kullanıyorum ve gayet perfdonmanslı cinebench den 5967 puan alıyor ve E8400 ise 6300 küsür.Yani anlatmak istedigim oyunlarda yeterli GHZ saglandıktan sonra önbellegin oyunlar üzerinde pek bir artısı olmuyor.O yüzden işlemcinisi o.c ile en azından 3GHZ ye geitirin.E4700 carpani daha fazla oldugundan E4600 e göre daha kolay olacaktır.Birde ekran kartınınz neydi acaba?? Cünkü oyunlarda en önemli ekran kartıdır bu yüzden direk işlewmciyi degistirmek size fazla bise kazandırmayacaktır egeer ekran kartınız iyi degilse :)
Eğer halen almadıysanız işlemciyi E8400 önerebilirim. OverClock ile ilgiliyseniz üzerindeki stokfan ' a rağmen 4 ghz üzeri değerlerde bana mısın demiyor. Stok fan ile stabil 4.4 ghz de kullanıyorum...
Ama 5 de yapsam elime birşey geçmeyecek sadece egomu tatmin etmek dışında. Gelecek artık işlemci frekansı üzerine değil , çekirdek sayısına göre olacağından çekirdeği de overclockla 3-5 yapamam ya :)
o zamana kadar o.c ile zevkine uğraşıp kasalım. Bir arkadaşıma phenom II 945 sistem toplattım onun makineyle yarıştırıyorum
bende o/c yapıyorum arkadaşlar artık vatana millete hayırlı olsun
geçen kuzene gittim, i7 860'ına yaptım. 4.0 ghz. daha çıkaracaktımda bozarsam üstüme kalacak diye
arkadaşlarımada yaptım, ustası oldum yok daha yeni çaylağı oldum.
ha birde işlemcini o/c de çok zorlama, yakarsın maazallah. :)
p4 3.0 Ht işlemcim vardı 478 pin onuda 3.8 yapmıştım İntel işlemci o.c ile yanmaz kolay kolay. ;) Bir sakatlık olma ihtimali varsa hemen kendini resetler.
O.c ile işlemci yakmak çok zordur ama Anakart yakmak çok basit , Fsb hızını fazla kasmayacaksın deyim siz anlayın eski anakartımı ondan yakmıştım. yeni sistemde sıkıntı yok :) Canavar.
hadi bakalım
ama xilence güç kaynağı olmamış
kullandım. o yüzden diyorum :)
tepki değil :) oyunlardaki performans'ı baltalıyordu, gerçi seninki gamin edition ama :) ses çıkarıyordu, ömrü çok kısaydı. alalı 1 sene oldu sonra tıss, ama kendimden değil arkadaşımdan biliyorum. o yüzden tercih etmiyorum.
ama öle diyorsanız öledir :) ben high power'ı tercih ederim şahsen.
- 1
- 2