merhaba sizce Gtx260 ekran kartına
Phenom X4 9650 2.3Ghz 2MB L3 Cache 65nm CPU (HD9650WCGHBOX)
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35287
Dar boğaz yapar mı bu işlemci bu ekran kartına tam performans verdirir mi ?
işlemci - ekran kartı
Yapmaz, tam performansını alırsınız..
anladım başka yorum yapıcak kimse var mı ?
Hayır hiçbir darboğaz yapmaz işlemci gayet iyi.
ekran kartına dar boğaz yapar yapmaz o konuya gimiyorum ama o işlemciyi önermem, PhenomII'ler çıkmışken o işleciye para verme.
ama anakartım diğer konuda bahsettim destek vermiyor
amd işlemciye phenom II ye gigabyte ga-ma78g dsh3 markası
ahmet hocam ben bios update yaptım biosum FCa oldu hem C hem a biosu birleşti verdiğin programla tşk ederim sorunsuz çalışıyoru şimdilik ama işlemci desteği konusu bir araştırır mısın soket 940 benim anakartın ve Am2+ desteği phenom II işlemcilerde 940 lık ve am2+ lar vatandaki arkadaşlar neye göre dedi hala anlamadım bir yardım edersen bu konuda sevinirim.
ahmet hocam ben bios update yaptım biosum FCa oldu hem C hem a biosu birleşti verdiğin programla tşk ederim sorunsuz çalışıyoru şimdilik ama işlemci desteği konusu bir araştırır mısın soket 940 benim anakartın ve Am2+ desteği phenom II işlemcilerde 940 lık ve am2+ lar vatandaki arkadaşlar neye göre dedi hala anlamadım bir yardım edersen bu konuda sevinirim.Phenom 2 940'ı destekliyor anakartınız:
http://www.gigabyte.com.tw/Suppo ... aspx?ProductID=2800
Ben vatan bilgisayara gidiyim kasayla orda bir denesinler öle alıyım bu işlemciyi [; )]
şimdi bana yardımcı olucak birisi yok mu çok kararsız kaldım.
destekliyorda benim biosum FC bios oldu FB biosundan sonraki versiyon daha yeni bios FB deki sürümü kapsar mı ? yani FB bios da çalışan işlemcileri destekler mi ben bugün gold bilgisayara da phenom ıı 810 işlemci gördüm onu almayı düşünüyorum yalnız FB bios da çalışır diyor işlemci destek listesinde FC FB kapsıyor mu yoksa FB de mi update edicem ben ?
Evet FC kendinden önce çıkan bütün sürümleri kapsar, ve tekrar tekrar kaçıncı kez yazıyorum saymadım ama des-tek-li-yor!
Daha nasıl bir yardım edeyim:-)))
Bugün işlemci almak için görüştüm orada tam destek verdi (gold bilgisayar) alınca sizlerle paylaşıcam tşk ederim herkese.
yok ondan değil adamlar deneyecek olmazsa geri iade alıcaklar yoksa 345 verip çalışmaz ise birde üzerine anakarta alamıcam şimdi sorun ordan çıkıyor zaten : )
yok ondan değil adamlar deneyecek olmazsa geri iade alıcaklar yoksa 345 verip çalışmaz ise birde üzerine anakarta alamıcam şimdi sorun ordan çıkıyor zaten : )Neyse şimdi sana bir tiyo vereyim daha sonra da lazım olabilir aklında bulunsun,Diyelimki x bir donanımı aldın o yada bu sebeple beğenmedin yada uymadı vs, eğer aldığın ürünün kutusunu yırtmazsan ve faturası ile bir hafta içinde aldığın yere gidersen koşulsuz geri iade yani müşterinin cayma hakkı vardır,
yani elinde kalma gibi bir durum söz konusu değil.