ıslemcı fıatları nıye hızlı dususe gecıtı yenı hab

suheyl-34
02-05-2011, 03:10   |  #1  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
412 mesaj

evet arkadas,lar her keze ıyı gece yarıları sıtede olan ve olmayan arkadaslarım
bu gun bır cok konu,da sıtemız,de yazı yazdım bır cok arkadastan elestırı aldım telefon,da
ıslemcıler ve fıat,lar hususun,da her kez zarar ettıgını soyluyıp duruyo ısı yakından takıp eden
satıcılar elınde patlamasın dıye kampanya falan dıyıp mıllete cakıyolar bır cok kısı sıtelerde
ıslemcı fıatını baya asagı cektı ancak haberı olmayan kısılerın elın,de patlıcagı kesın
uc bes deme,den zarar,dan karlı cıkalım dusuncesı oldugu acıkca bellı 200/150 lıralık ıslemcıyı
fıyatını bılenler 80/90 lıra cıvarın,da atlıyolar kapan bır de AGIZ DOLUSU TESEKKUR EDIYO satana
bılmıyokı adam monıtor arkasın,da pıs pıs guluyo ellerını avusturrarak bılse 1/2 ay sonra cok
gerıler,de kaldını parasını cop yaparmı
bır suru kısı acayıp rakkamlarla bu ısı gerceklestırıyo 7000 sıtede sızın ıcın en dorusunu
arastırdım  cunku cuma gunu okuyan bılır bızım guruba 35 tane kart aldık 3/5 lıra demeyın
2/3 kart parası yapıyo bırde dolar kazara duserse bak zarara o zaman bunları hesap etmek
cok zor cok yakın,dan ızlemek lazım doslar neyı nasıl yapıcanızı bılmek cok onemlı
her ne kadar kazıklanmayım der uyanık gecınsenız bıle her zaman bır kazık bır yer,de mutlaka
adamı bulur bundan kımse asla kacamaz ve o uyanık kazıgı yer bu kural kımse kacamaz
evet doslar sızın ıcın bu gece yarısı saaat ler,ce ugrastım ve bılgı topladım
buyrun okuyun
saygılarımla
AMD'nin Bulldozer tabanlı yeni nesil işlemcileri Haziran ayında satışa sunulabilir
                                                Günlük Haberler                Fx57                                        8 Mart 2011, Salı 09:34                54 Yorum               

AMD bugün yaptığı duyuru ile çift grafik işlemcili Radeon HD 6990 modelini kullanıma sundu ve HD 5970 ile elinde tuttuğu performans liderliğini pekiştirmiş oldu. Bu lansmana ek olarak AMD cephesinde bir gelişme daha yaşandı ve firmanın yaklaşık beş yıldır üzerinde çalıştığı yeni nesil Bulldozer işlemcilerinin çıkış tarihine ilişkin yeni bilgiler geldi.
Daha önceki pek çok haberimizde belirttiğimiz gibi, Bulldozer kod adını taşıyan yeni nesil mikroişlemci mimarisi AMD tarihinin bu konudaki en ciddi yatırımı olarak gösteriliyor. Tamamiyle yenilenen ve modül tasarımını baz alan Bulldozer mimarisinin güç verdiği ilk jenerasyon Bulldozer işlemciler, 32nm üretim teknolojisiyle hazırlanıyorlar.
Scorpius platformu kapsamında lanse edilecek Zambezi kod aldı yeni nesil işlemcilerin, 20 Haziran haftasında satışa sunulacakları bildiriliyor. Yani bu plan çerçevesinde AMD, Bulldozer işlemcileri için ortaya koyduğu ikinci çeyrek planını tutturmuş olacak ancak işlemcilerin yaygınlaşması yılın ikinci yarısında gerçekleşecek gibi görünüyor.
Elimize ulaşan bilgilere göre AMD, ilk etapta Bulldozer tabanlı 8 yeni işlemci lanse edecek. Bu işlemcilerden dördü 8 çekirdekli (Octa-core), ikisi 6 çekirdekli ve ikisi de dört çekirdekli olacak. Daha önce dünyada ilk defa açıkladığımız bilgi çerçevesinde AMD, Bulldozer tabanlı işlemcileriyle birlikte "FX" markasını da yeniden kullanmaya başlayacak.
8 çekirdekli modelleri FX8000 serisi altında duyurması beklenen AMD, 6 çekirdekli modelleri FX6000 ve dört çekirdekli modelleri de FX4000 serisi altında sunabilir. Resmi satış başlamadan önce Bulldozer tabanlı yeni nesil işlemcileri muhtemelen ilk olarak Computex 2011 ve ardından da oyun fuarı E3 2011'de görme şansı yakalayabileceğiz.

torti
02-05-2011, 07:21   |  #2  
torti avatarı
Yıllanmış Üye
109 mesaj

yazdıklarının hepsini okudum ne dedin anlamadım valla.kampanyanın neresi kazıklanmak onu anlamadım.

McMannes
02-05-2011, 11:16   |  #3  
Yıllanmış Üye
271 mesaj

al benden de o kadar torti, ne yani işlemci almayıp bekleyelim mi, ne yapalım anlamadım ki... hem bu işlemciler çıktığında en düşüğü kaç para olur ki...

suheyl-34
02-05-2011, 15:30   |  #4  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: torti  
yazdıklarının hepsini okudum ne dedin anlamadım valla.kampanyanın neresi kazıklanmak onu anlamadım.
degerlı dostum yazılarımı takıp edersen ne oldugunu olmadıgını uzun uzun anlattım
saygılar
-------------------------------kapo -----------------------------------

Me Not Working Hard
02-05-2011, 18:38   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

Basit Bi Şekilde Bull Dozer İşlemçiler 990Xtreme İle Aynı Performansda Olup 1000 Lira Olursa İntel Tüm Ürünlerini Mecburen Aşagı Fiyatlara İndiricek Diger İ3-İ5.Phenom İşlemcilerde Şuanki Athlon İşlemciler Gibi Orta Sınıf Segmente Düşüçek Anakart Firmalarıda Kullanıcıların Buldozer İşlemçilere Yönelirse Eski Anakartların Elinde Kalmasından Korkuyor Ve İndirim Yapıyor Tabi Bu İndirim Sürermi Birden Artarmı Bilemicem

suheyl-34
02-05-2011, 18:53   |  #6  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: TRJinKazamaTR  
Basit Bi Şekilde Bull Dozer İşlemçiler 990Xtreme İle Aynı Performansda Olup 1000 Lira Olursa İntel Tüm Ürünlerini Mecburen Aşagı Fiyatlara İndiricek Diger İ3-İ5.Phenom İşlemcilerde Şuanki Athlon İşlemciler Gibi Orta Sınıf Segmente Düşüçek Anakart Firmalarıda Kullanıcıların Buldozer İşlemçilere Yönelirse Eski Anakartların Elinde Kalmasından Korkuyor Ve İndirim Yapıyor Tabi Bu İndirim Sürermi Birden Artarmı
dostum artık kullan at mevzusu var 2 el pıyasasını gebertmek amac planladıkları tamamen o
gıdıcen 2 mılyara alıcan yenı cıkınca onu alıcan otekını cope atıcan cunku kullanıcılar eskı sıstemı hıc bır sekılde almıcak bu bır gercek yanı amac tamamen 2 elı bıtırıp parayı hep kapmak amac bu
selamlar
/////////////////////////kapo ///////////////////////////////