İntel Pentium D 3.0 GHz
İşlemci Hızınız?
ahmet79Demedim mi ben sana gaza gelme yakarsın ortalığı diye,ne çakal insansın ahmet abi çocuk zaten yanmış bir darbede sen vur ona:)dinletemedik ki
en iyisi sen ekran kartını bana ver bende benim ekran kartını ve psu'yu sana vereyim, sen sistemine daha iyi bir psu ve ekran kartı ile kavuşmuş, bende daha iyi bir ekran kartına kavuşmuş olurum yeni bir psu almam gerekecek ama olsun gtx 295 için değer buna:)
Pentium D 2.2GHz
Core 2 Duo 2.4GHz
İntel Atom 1.6GHz
laptopum 2.3ghz oc suz masaüstüm tekçiğirdek 3.00 ghz o.c suz
Dual Core 1.6 Ghz memnunum :D
iş intel pentium 4 3000 631 anakart dan dik o.c yok ram 1.5 gb ekran kartı nvidia 6600 defaut 3oo mhz o.c ,le 400 mhz
ewdekı 939 pin amd athlon 3500 venice anakart dfi lanpart nforge ultra de 1 gb ram default 2200 mhz o.c ,le 2450 mhz voltaj yukseltsem gider daha 2600 e kadar ama gerek yok ekran kartı ati 3450 600 mhz default o.c ile 680
bide 462 pin amd 2200 sempron server makınem idi ama pek kullanmıyorum
q9550 2.8 ama oc yapsam performans gözle grülür artarmı bilmiyorum yapsammı?
pc'im laptop. core 2 duo 2.00ghz işlemci var ve hiç memnun değilim :D
oha
Pek performans farkı görmezsiniz. Özellikle de işlemciyi yoracak uygulamalar çalıştırmıyorsanız. Mesela normal Windows işleri, oyun vs. Başlık açıp donanım özelliklerini yazarsanız ayrıca de değerlendiririz.Ekran kartıyla anakartıda değiştirim 4 5 aya bitirim upgrademi zaten acıcam..şimdilik derdim 5770 mi 4890 mı ...3 yıl daha dokunmam sisteme zaten üniversite bitince yaparım güzel bi update son sistem.şimdilik derdim 5770 mi 4890 mi...? peki SÜLEYMAN
Tercih etmek zor. Üç yıl daha dokunmam diyorsan biraz zorla, HD 5850 al bence.
ya sormada fiyatı malum bi kredi kartı bulursam bakıcam ama fermi çıksında belki rekabetten iner brz ya harbi çok pahalı
millet fermi almak için beklerken, sen fermi çıksada 5850 inse diye düşünüyorsunuz.
akıllıca.
bende q9550 2,83 ghz işlemci var günlük stok fan ile 3,1 stabil 60 derece civarı kulandım ama o zaman ram performansı düştügü için işlemci hızını ya 3,4 yada 2,7 ghz hızda kullanmam gerekiyor en iyi performansı 2,7 ghz'de ram ve ekran kartı daha iyi performans verdiği için günlük 2,7 ghz hızda kullanıyom
(3,4 ghz'de ekran kartı performansı düşüyor ekran kartı 9500gt)
işte o yüzden akıllıca diyorm. sen gibi çok bekleyen var zate n.
Saol beni onayladığın iyi oldu ...