Öncelikle herkeze selam. Benim pc de garip bir sorun var.Sorun işlemci.İ7 3770K.Resimlerdede gördüğünüz gibi oyun açtıkça sıcaklık düşüyor.Ama oyunları kapayıp normal duruma alınca 90 derece oluyor.Korkuyorum yanacak diye.Tavsiyeleriniz nelerdir.2-3 ay içerisinde yeni bir fan alamam.Onun dışında tavsiyeler istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim...
İşlemci ısısında sizcede bir terslik yok mu?YARDIM
farketmiyor everest ilede denedim aynı sonuçlar en fazla 1-2 derece oynuyor..
bilgisayarımı alalı daha 2 hafta olmadı birşeyi bozulmuş olamaz ama en mantıklı sonuç o geliyor. Bakalım..
Sistem masaüstü zaten laptoplara 3770k yok. Bende zaten oyun oynayınca artması lazım olduğumdan konuyu açtım inşallah çözülür
imzamda mevcut sistem özellikleri
evet pc yi ilk aldığım gün yapmıştım
hocam "coretemp" isimli program ile ölçebilir misin sıcaklıkları, bilgisayara stres testi uygulamak içinde "prime94" isimli programı indirip çalıştır, yüksüz ve yükaltındaki sıcaklıkları yaz buraya.
yorumları okumadım sorun çözüldü ise affola.
asus p8h61 lx anakartım. bu anakartı kullanan tüm kullanıcılarda sorun aynı senin ki gibi.
cpu boşta 80-90 derece gösteriyor ama oyuna girdiğimde ısı 50-60 a standart ısıya düşüyor. algılayıcılarında sorun var. boşda iken bilgisayarın yani işlemci ısını yüksek gösterirken elini daya arkasına ısı varsa doğru servise eğer ısı yoksa kullan gitsin
yorumları okumadım sorun çözüldü ise affola.aynen anakartım p8h61 lx. ve normalken işlemcinin orada hiç sıcaklık yok ama oyunu açınca ısınıyor.heralde sorun anakartta.asus p8h61 lx anakartım. bu anakartı kullanan tüm kullanıcılarda sorun aynı senin ki gibi.
cpu boşta 80-90 derece gösteriyor ama oyuna girdiğimde ısı 50-60 a standart ısıya düşüyor. algılayıcılarında sorun var. boşda iken bilgisayarın yani işlemci ısını yüksek gösterirken elini daya arkasına ısı varsa doğru servise eğer ısı yoksa kullan