arkadaşlar vista home kullanıyorum.ama işlemciyi çook kasıyor işlemci %100 oluyor.bunu engellemem için ne yapabilirim
işlemci kasılıyor
sorunu tam olarak anlayamadım.biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim
elimde toshiba a300 15a model laptop var. bir uygulama çalıştırdığım zaman işlemci %100 kullanılıyor ram %46 kullanıyor.işlemci kasılıyor. format atıp tekrar yükledim ama düzelmedi. bios ayarlarına da baktım orada bir sorun yok.halada kasılıyor kasılıncada yavaşlıyor
asampho win optimizer programını kullandım ama yine aynı
vistayla alakalı değildir o. Virüs falan girmiş olabilir.
bencede bir virüs girdi ve gereksiz işlemler yapıp sistemi yoruyor
son zamanlarda pil tüketimin artımı peki
bence format at sağlam bir cdile
hocam ben yeni tanıştım bilgisayarla ne bu winutilities asampho win optimizer tek bildiğim bende vista kurulu abi bu programlar ne işe yarar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
valla sistemde nod32 yüklü ama tarıyorum bişey bulmuyor.çok kez formatladım yine aynı bide kaspersky ı kuriyim belki işe yarar
bencede virüs var, ve virüs girdikten sora antivirüs yüklemek pekte fayda etmeyebilir. sen vista dvd'sinden formatını at, sora hiçbirşey yüklemeden kaspersky internet security yükle ve güncelleştirmelerini yaptır sora güvenli kipte aç bilgisayarı ve bilgisayarına yükledigin tüm dosyaları(artık cd-dvd'den mi yüklüyorsun yada usb hdd vs. mi neyse işte) bu programla derinlemesine tarattır ve bulduklarını temizlesin, temizleyemezsede silsin yeniden indir ve tertemiz kullan sistemini.
arkadaşım dediğin gibi herşeyin baştan yaptım.şimdilik bir sorun yok. ama azda olsa işlemci kasılıp %100 ü buluyor.yardımlarınız için teşekkür ederim
bende buna benzer bir problem yaşıyorum Vista Ultimate Kullanıyorum Eskiden rahat yaptığım şeyleri şimdi pc'mi çok kasıyor. İşlemcim Pentium 4 2.6 ghz