ya arkadaslar işlemci aldım bi tane eskisi baya yavaşladı artık termal macun felanda aldım iyi güzelde şimdi ben bu fanı nasıl çıkartıcam kafam karıstı yanında 4 tane beyaz bişeyle sabit anakarta ve o beyaz şeylerin üstünde hiç bişe yok tornavidanın girebileceği :S nasıl çıkartıcam şu laneti acil cevap verin
işlemci nasıl çıkarılır
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
762 mesaj
Yanında mandal gibi bişey olacak onu kaldırman gerekecek daha sonra varsa vidalara bakacaksın.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
http://www.youtube.com/watch?v=1wHH90P9s-E&feature=related bu video işini görür
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
videoda gösteriyor nasıl çıkaracağını
bakın arkadaslar STOK FANIN O BÜYÜK DEMİR OLAN YERİ VAR YA KUTU GİBİ ALTI İŞLEMCİYE MACUNLA YAPIŞIK HANİ BEN O STOK FANIN BÜYÜK DEMİRİ İŞLEMCİDEN AYIRAMIYORUIM ANLATABİLDİMMİ ?Bu soruyu ne zaman soracağını merak etmiştim ;) Mandal falan kolay , azcık mantıkla çözersinde ; donmuş vaziyetteki termal macunlu işlemciyi fanından nasıl ayıracaksın sorun burada değil mi ?Aslında çok ama çok basit , yağ gibi çıkar o fan oradan :)
İşlemci fanının elektrik bağlantısını sök , sonra pc'ni çalıştır 1 dak. kadar , doğal olarak işlemci ısınacak , termal macun gevşeyecek... Pc'nin elektrik kablosunu prizden çek , sonrasında fanı rahatça sökeceksin...
Son Düzenleme: Boracalin ~ 19 Ocak 2012 01:30