işlemci ön belleği nedir ne işe yarar önemli midir
buna bakılarak intel i5 760 mı 661 mi daha iyidir?
işlemci ön belleği nedir
=) alayı yalan asıl alternatifi söyledim...Paranız varsa alın.
fırat92 doğru söylemiş i5 760 çok güzel bi işlemci de bilgisayarının hızı sadece işlemci ile artmaz. Bunu da göz önünde bulundur :)
Ben kafa yormuyorum intele =) hangisi iyi bilmem araştırmam ama sanırım en iyi şu 2000TL+ olandı ? ne yanlışmı dedim 2000TL+ mı uff o ne.
Şunu söyle o işlemci ile verdiğin para ile amd yi karşılaştır sonra de bana fırat92 doğru söylüyor diye... Klasik AMD-İNTEL kavgası :D
ilk öncelikle unbelievable_n_plus benim önerime katıldığın için teşekürler.HelluS ben amd kötü diye birşey demedimki konuda karşılaştırma yapılmış bende iyisini önerdim.Burda AMD lafı bile Etmedim:D
=) ben bilmediğim için 32 nm daha yeni mimari olduğu için onu dedim. Performans olarak farklı olabilir tabiki. HD 4890 ın daha sonra çıkmışlara toz yutturması gibi eski yeniden iyi olabilir =) anlamam intelden amd olayınıda laf olsun diye dedim farkındayım. alınma =)
Sayın Hellus bey fırat92 söylemiş ama ben de bi daha söyleyeyim amd çok güzel işlemciler yapıyor ve fiyatları da uygun bu zaten bilinen bir gerçek ama BENİM TERCİHİM intel olurdu ben kendim kullandım ve oldukça da memmunum zaten farkındaysan ben de intel ile amd arasında karsılaştırma yapmadım intel i5 760 güzel bir işlemci dedim :)
ZZZZZ açıkladıkya illa o dedi ben eksik kalmıyım diye gırgırı bozacan he =)
Neyse konunun dişına çıktık kusura bakılmasın 45nm daha iyi anladık =)