arkadaşlar resimde görmüş oldugunuz üzre sıcaklıklar tavan yani idealin cok cok üstünde ne yaptıysam düşüremedim termal macunu denedim + olarak fan taktım kasanın kapagını acık tuttum ama nafile bu yüzdende istedigim verimi bilgisayarımdan alamıyorum sizce çözümü nasıl bulabilirim bir yardımcı olursanız cok memnun olurum
İşlemci Sıcaklığını düşürme
bak sağlam bi termal macun ve bakır ısı borulu bir tane işlemci fanı al termal macunu da sür tak emin ol sorun çözülür ;) termal macun sağlam olsun :D
Bios ayarlarında thermal monitür,intelspeedtstep gibi şeyleri kapat
olmazsa eğer bi fanı temizle al suyla temizle 1-2 saat kurusun sen o sırada git termal macunu yarım olarak sık sıcaklığın %99.9 inecektir
çünkü ben kendime böyle yaptım
işlemcilerimiz aynı sıkıntı olmaz
git akasa venom pico al 70-120 arsı değişiyo vatan bilgisayardan al cpu ısısı baya inecektir
arkadaşlar resimde görmüş oldugunuz üzre sıcaklıklar tavan yani idealin cok cok üstünde ne yaptıysam düşüremedim termal macunu denedim + olarak fan taktım kasanın kapagını acık tuttum ama nafile bu yüzdende istedigim verimi bilgisayarımdan alamıyorum sizce çözümü nasıl bulabilirim bir yardımcı olursanız cok memnun3000 küsür RPM de dönüyor, stok fan işlevini tam olarak yapmıyor. Boşta olan ısılar mı bunlar? Eğer boşta olan ısılar ise, yeni bir işlemci soğutucu ile çözmeye çalış. Termal macunu da anlayan birine sürdür. Sorun giderilmesi lazım. Kasanın kapağını kapat.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 24 Mayıs 2013 00:17