arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben foruma daha yeni üye oldum ama bi sorunum var...
Bilgisayarım 2.5 qb ram 1 qb ekran kartı asus k8u-x ana kartı ve amd sepron +3000 var.bu özelliklerin hepsi qta 4 için uyumlu ama sadece işlemci(CPU)benimki AMD Sepron +3000
oyunu istenen ise AMD Athlon +2800 oyunda çok fazLa kasma olur mu ve Athlon ile Sepro arasında ne fark var? Şimdiden teşekkürler
İşlemci sizce yeterlimi?
AMD Sempron +3000 ile GTA4 slayt gösterisi gibi olur ...
yani bu ne anlama qeLi0 açık anLatım paPın pLz.
bence kafayı yer. 3ghz+ ya oc li e2180 bile gta için HİÇ kalıyor
bi de Türkçe'mizi thurqcee!.. leştirmeyelm lütfen.
okurken böyle şeyleri sinir olyorum..
şimdi g yerine q o yerine de 0 kullanınca elinize ne geçti??
çok mu iyi bişey yaptınız. böyle yaparak Türkçe'yi kirletiyosunuz. eğer biz dilimize sahip çıkmazsak elin amerikalısı ingilizimi gelip sahip çıkacak??
0 deil o q deil g yapalm. hiç bi şey kaybetmeyiz çok şey kazanırız.
mertozcan01yani bu ne anlama qeLi0 açık anLatım paPın pLz.mod arkadaşlarda ricam bu mesajı düzeltebilirlermi baktıkça sinirlerim bozuluyor tabi biliyorum mod ların başka işi gücü yok senin isteklerinemi uyacaklar diyebilirsiniz ama yaparlarsa sevinirimSon Düzenleme: Ozan Can ~ 05 Ocak 2009 20:26
borozanmod arkadaşlarda ricam bu mesajı düzeltebilirlermi baktıkça sinirlerim bozuluyor tabi biliyorum mod ların başka işi gücü yok senin isteklerinemi uyacaklar diyebilirsiniz ama yaparlarsaHarbi bende yavaş yavaş bozuluyorum..
AMD Athlon +2800 oyunda çok fazLa kasma olur mu ? elbette olur Athlon ile Sepro biraz oyun amaçlıdır
donanım larına yetersiz gelebilir zaten arkadaşlarımızın dediği gibi oyun amaçlı ama kasma olur
Kesinlikle kasma olur oyununun kaldırabileceği bir işlemci dene dostum.