Beyler benim işlemci soğutucunun tırnağı kırıldı. Bu soğutucu olurmu benim anakarta?
COOLER MASTER X DREAM I117 INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
İşlemci : İntel Pentium D 2.80 Ghz
Anakart : Asus P5KPL-AM SE
Beyler benim işlemci soğutucunun tırnağı kırıldı. Bu soğutucu olurmu benim anakarta?
COOLER MASTER X DREAM I117 INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Anakart : Asus P5KPL-AM SE
Beyler benim işlemci soğutucunun tırnağı kırıldı. Bu soğutucu olurmu benim anakarta?Olur kardeşim, stok fan gibi zaten, sorun yok. LGA 775 soket kullanıyorsun.COOLER MASTER X DREAM I117 INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Anakart : Asus P5KPL-AM
Olur kardeşim, stok fan gibi zaten, sorun yok. LGA 775 soket kullanıyorsun.Sağol kardeş. Birde birşey soracağım. Konu açmak istemedim. Dün işlemcimi çıkarttığımda anakart yerindeki 3 pininin büküldüğünü gördüm. Ama tekrar taktığımda işlemci çalıştı. İlerde herhangi bir sorun olurmu?
Sağol kardeş. Birde birşey soracağım. Konu açmak istemedim. Dün işlemcimi çıkarttığımda anakart yerindeki 3 pininin büküldüğünü gördüm. Ama tekrar taktığımda işlemci çalıştı. İlerde herhangi bir sorun olurmu?Çok dikkatli ol, kırılmadıktan sonra bişey olmaz. Ki bazen 1 kaç pin eksik olupda çalışanlar da var ama şans işi. Düzelttiysen sorun olmaması lazım.