İşlemci sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
NetworKER
31-07-2004, 12:36   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

P4 1.7 işlemciye sahibim.İşlemcimin pinlerinden biri bir kaza sonucu koptu.İşlemciyi yeniden kullanma imkanım var mı?

Banned
31-07-2004, 17:30   |  #2  
Banlandı
1,157 mesaj

Tabiki vardır.Kopan bir pinin yerine toplu iğnenin ucunu  diğer pinlerle temas etmeyecek şekilde ve aynı boyda olacak şekilde lehimlersen İşlemcini kullanabilirsin.

webaytek
02-08-2004, 11:21   |  #3  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

arkadaşlar - hiç bööle güzel konular açmıyosunuz yaw - süper bi konu aslında

**** Dikkatli okuyun Tecrübeyle Sabittir ****
Benim de harddiskimi ilk aldığım gün IDE kablosunun bir pin boşluğunu akıllı arkadaşlar kapatmışlar (fabrika çıkışı kapalı halde geldi)
Ben IDE kablosunu tersten takmaya çalıştım - tabii ki HDD yenidir zorlanır tabii ki girerken falan diye düşünürken ÇIIIT diye bir ses geldi... Annnaaa bir de baktım HDD'in ortadaki pinlerden birisi ortada yok. HDD'in içini açtım bi baktım pin içinde kırılmış dolaşıyor... Ben de hemen bilgisayarcılara falan gittim yapsınlar diye - tabii ki kimse bu işe girişmek istemedi - Ben de (TAVSİYE ETMEM AMA NEYSEKahkaha) bir elektrikçi buldum - adama anlattım bööle bööle falan neyse herif aldı eline ince uçlu bir havya döktü bir gram lehim üstüne [8)] FISTIK GİBİ OLDU ŞEREFSİZİM Kahkaha - Lehim yapılmadan önceki sorunlar da şunlardı - Dosya silerken 5dk yakın windows takılmaları garip garip windows hataları falan - sizin de başınıza gelirse diye yaziim dedim ama dediğim gibi önce HDD'i aldığınız yere götürün - Garanti kapsamında olmayacağını öğreneceksiniz tabii ki Kızgın Hiç olmadı mı gidin bi elektirkçiye (TAVSİYE ETMİYORUM tabii ki) Cool
İyi çalışmalar

Banned
03-08-2004, 14:16   |  #4  
Banlandı
1,157 mesaj

Benim Quantum 20GB Fireball Harddiskim vardı.Bir kaç gün içinde Harddisk kilitlenmeye ve Skandisk yaparken hatalar vermeye başladı(Kötü Sektör).Alet 3 yıl garantiliydi.Gönderdik.Yerine 30 GB Maxtor Geldi.Ve şimdi Hâla kullanıyorum.Herhangi bir dosya sildiğimde 10 sn filan kilitlenp kalıyor daha sonra da belki açılıyor.Sebebini anlayamadım.Eski Harddiskimde böyle bir sorun yoktu.Aceba böyle bir sorun mu?