arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim bilgisayarı açamıyoruz 10 saniye açılıp kapanıyo ben büyük ihtimal işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum ama masa üstünde 80 lerde dolaşıyodu işlemci yanmış ola bilirmi sizce bi ilgilenirseniz sevinirim (945)
işlemci sorunu
sıcaklığa everest programındanmı baktın yoksa bıostanmı everestten baktıysan kesin yanlıştır birde işlemci fanını kontrol et mazgalları tozdan tıkanmış olabilir bu yzden iyi soğutma yapamıyordur yada power supply indede problem olabılır
soğutucu işlemci üzerine tam oturmamış da olabilir. eğer soğutucuyu söküp taktıysan termal macunuda yeniden sürmen gerekir.
1 2 ay önce asus all la 65 70 lerde gösteriyodu bi arkadaşın tafsiyesiyle termal macunla 55 e kadar indirdim ama sonra 80 çıkmaya başladı sonrada hiç açılmamaya başladı acaba sistemdemi sorun var anlamadım gitti walla
fan temiz fanda bi sorun olduğunu zannetmiyorum ama
pentıum D lerde ısınma sorunu vardı ama senin işlemci aşırı ısınıyor kasanın havalandırması nasıl kasan açık bir yerdemi duruyor yoksa hava almayan biryerdemi
havaladırması iyi açık biyerde duruyo ama neyse ya olmazsa bi bilgisyarcıya götüreyim belki yaparlar ilginiz için genede tşk ler
işlemci fanını hiç söktünmü söktüysen fan oturammıştır yada termal macun kurumustur
ewet söktüm o zaman termal macun bidaha sürüyüm ama sürerken eski macunu kazımamız gerekiyo demi
pamukla temizlersen daha iyi olur sonra yeni termal macunu sürersin bence sen tam yerine oturtamadın intelin yeni fanları biraz zor oturuyor çapraz bir şekilde çıt sesi duyana kadar fanın ayaklarına bastırmalısın
ilgin için çok teşekkürler