Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.Ben sıkıntımı en başından anlatayım.Masaüstü bilgisayarımı bir gün açmaya çalıştığımda açılmadı.Açılmadı derken şöyle açılmadı : Power açılma tuşuna basınca her şey çalışıyor falan monitöre görüntü gelmemekteydi.Monitörü VGA ile laptopuma bağlayarak kablo ve monitör arızası öncüllerini elemiş oldum.Ayrıca ekran kartımı başka arkadaşımın bilgisayarında deneyerek ekran kartı arızasını da elemiş oldum.Ondan sonra ben bi kasayı açıp bakayım dedim.Kasayı açtım,işlemci fanının kenarındaki kancaları yuvasından cıkarttım ve fanı çektim.Fanla birlikte işlemci de gelmiş fana yapışık şekilde.Bende işlemciyle fanı ayırdım ve arasındaki eski termal macun artıklarını temizledim.Sonra işlemciyi takarken fark ettim ki dişi(pin mi diyorsunuz bilmiyorum) kırılmış.Hepsinin fotoğrafını koydum.Şimdi benim için önereceğiniz bi çözüm yöntemi var mıdır ? yada şöyle soruyim işlemci bozulduğunda ekrana görüntü gelmeme sorunu yapar mı ?.Pc nin şu anki durumu : Açma tuşuna basınca sistem çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor mavi ışık yanıp sönüyor.