SLM ARKADAŞLAR İŞLEMCİM VE RAM AŞİRİ ISINIYOR İŞLEMCİM 102 C DERECEYE ÇIKTI RAM ISE 48 C DEREYE CIKTI NE YAPMALIYIM???
İŞLEMCİM ÇOK AŞIRI ISINIYOR ACİLLL YARDIM ???
fanlarını kontrol et tozlanmışsa değiş ayrıca kasanın önve arkaya fan takviyesinden bulun ayrıca yine yeterli olmazsa yan kapağada fan takabilirsin
peki işlemcim yanarsa garati kapsamına giriyormu ?? henuz 1 yıl garantısı var...
Sen sağını solunu kurcalamdıysan girer. O.c yapıp geri çeksen dahi testlerde anlıyorlar.
yyooo benım pc toplama artı suana kadar sadeece kasanın yan kapagını actım o kadar ok mı kardes ıstedıklerı kadar test yapsınlar
işlemcin galiba pentium 4 havalar zaten sıcak bide oyun falan açtıysan çıkmıştır.Benim asus 7300gs ekran kartım var 103 dereceye çıktı
nedense pentıum 4 ler hep ısınıyor ısınma sorunun fanlarını temızledıgın halde dewam edıyorsa yenı bır cpu fanı al coolermaster zalman vb markaları tercıh et bıde kasanda fan yerlerinde fan yoksa buraya fan tak kolay gelsın
Sana thermaltake big typhoon veya Zalmandan bır sogutucu almanı şiddetle tavsıye ederım
arkdaşlar bilgiayarı yaktım sayenizde yiğenimin bil. fan taktım çalışırken GERİSİ MALUM
hamza123arkdaşlar bilgiayarı yaktım sayenizde yiğenimin bil. fan taktım çalışırken GERİSİbirincisi hamza konunun sahibi sen değilsin
ikincisi bizi niye suçluyorsun
üçüncüsü ne yaptında noldu
dördüncüsü bilgisayardan iyi anlıyormusun?[*<]
Borga-xburaya cevap verenlerden biriside benim borganın dediği gibi madem takmasını bilmiyorsun neden sen takıyorsun getir anlayan birisine böyle olmaz bundan sonra yazarken bende lütfen anlayana getirin yazacağımhamza123arkdaşlar bilgiayarı yaktım sayenizde yiğenimin bil. fan taktım çalışırken GERİSİbirincisi hamza konunun sahibi sen değilsin
ikincisi bizi niye suçluyorsun
üçüncüsü ne yaptında noldu
dördüncüsü bilgisayardan iyi anlıyormusun?[*<]
işlemci fanını temizle ve ya zalmanın yeni çıkardığı işlemci fanını al
abi fırın olmuş yauw fanları temizle ve fan takviyesi yap ayrıca fanlarını kontrol et devirden düşen varmı diye
hallettım ısınma problemını termal macundan dolayı ısınma yapıyormuss artık ısınma problemı kalmadı
zalman yeni işlemci fanı var durumun varsa değiştir
YENI İŞLEMCI AŞLACAM EYLUL AYINDA INTEL 8 MB CACHE 170 USD OLACAK EYLUL AYINDA ALIRIZZ OK TŞK EDERIM HERKESE
ya yanlışın var.8 mb cache intel core 2 extreme de yok mu ve o işlemci şu an 1.650 ytl onun eylül e kadar 170 usd olması mucize.yoksa bende mi bi yanlış var.
yaw arkdaşlar bende burdan okuyup uygulamaya çalıştım olmadı ayrı ayıpsınız beyler zaten win 96 vardı pcde eski sizden kıymetli mi ??
hamza win96 ne zaman çıkmış belki win95 olmasın
klavyesi sürçtü galiba :)