arkadaşlar azönce kasanın içini açtım biraz temizlemek için işlemcimin üstünde toz gibi bişey gördüm üstünü tamamen kaplamış kahverengi bişey sildim temizleyip pc yi kurdum açım daha önce işlemci sıcaklığım 41-43 derece arasıydı şimdi 55-59 arası gidip geliyo ne olmuş olabilir bütün fanlar normal bir şekilde çalışıyo
işlemcim çok sıcak yardım!!!
macun olablir ama macuna ulaşmak için önce fanı sökmesi lazım ama söktüm gibi bir ifade yazmamış yoksa söktünüz mü?
anladım %100 Termal Macunu temizlediniz Bu yüzden Öyle Olmuş Kesinlikle Termal Macunu Sildiniz Hemen Termal Macun Alın Bence...evet banada öyle geliyo bende termal macundur diye silmicektim ama termal macun gibi değildi daha değişik bişeydi toz gibi ama değil bende anlamadım en iyisi biran önce termal macun alim ben
Gittikçe Artar Isı Hele Bide Oyun Falan Oynarsanız UF 80 bile Görür Gibime Geliyor en Yakındaki Termal Macun Satan Bir bayii ye Gidiniz Alınız Derim O arada Geçen Sürede Egsoz Fanı Kuzey Köprüsünü Soğutmak İçin Kullanın Ve Kasanın Kapağı Açık Kalsın Yine 5 derece Falan Düşer...
evet macunu silmişsiniz macun olmazsa ısı iletimini zorlaştırısınız macunu yenileyiniz yoksa ısı ile çok sorun yaşarsınız
diş macunu olmaz onun ısı ietim özelliği var mı yok mu tartışılır ama macunun amcı fan yüzeye oturduğunda işlemcinin üzrinde hiç bir hava kabarcığı bırakmadan tamamen oturmasını temas etmesini sağlamak ve o macunların ısı iletim özelliği var diş macunu sürülürse o zaman ayakkabı boyasıda sürülür olmaz yani ilk defa duydum
diş macunu olmaz onun ısı ietim özelliği var mı yok mu tartışılır ama macunun amcı fan yüzeye oturduğunda işlemcinin üzrinde hiç bir hava kabarcığı bırakmadan tamamen oturmasını temas etmesini sağlamak ve o macunların ısı iletim özelliği var diş macunu sürülürse o zaman ayakkabı boyasıda sürülür olmaz yani ilk defa
Kesinlikle...
işlemcin amd mı intelmı intel ise lga fanı tam oturtman da gereklı ve termal macun olmazsa olmazladan tabiki amd ise sadece termal macun sursen yeter onların fan istemı kilitlemesi basıt ama intel de bir bacak bile tam oturmasın ısınmaya başlıyor