Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar bundan 3 ay önce tanıdığım birinden eski Bilgisayar almıştım.Bilgisayarı açtığımda birazcık bekleyip kapandığıni ikinci kez açtığımda kapanmadığını gördüm bu hep olmaya devam etti sonrasında kapanma azaldi sorunun kaynağını bulamamıştım.
4 gün önce windows loader yükledim ne olduğu fikrinde bir bilgim yoktu yükledikten sonra bilgisayar daha yavaş açılmaya başladı silmeyi düşündüm ama silemedim sonrasında 2 gün sonra bilgisayarı açtığımda Bilgisayara yüklediğim uygulamadan bildirim geldi ve(cpu aşırı sıcak) şeklinde.Bilgisayar daha çok kasıyordu.
Arkadaşlar asıl sorunum burdan başliyor forumlarda gezindigimde bu sorunun nedeni termal macun dediler macunumu yeniledim Bilgisayari komple temizledim birdaha denedim Gene ayni bildirim geliyordu biosdan cpu sicakligina baktim 90 derece altina inmiyordu ilk acisimda bile
Arkadaşlar biraz uzun oldu evet ama ne yapmam lazım crackli windows danmi cpu asiri isiniyor yoksa Voltajdanmi böyle oluyor bana yardımcı olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
işlemci:Intel® Pentium® 4 İşlemci HT Teknolojisi desteği, 3.20 GHz, 1M Önbellek, 800 MHz FSB