yaşadığım problemi ayrıntılı bi biçimde yazıyorum..msn yeni versiyon güncellemesini istedi.bende mecburen güncelledim..o gün bugündür msni açtığım zaman görev yöneticindeki ''System'' denilen program bütün cpuyu sömürmeye başlıyor.ve bilgisayarım feci şekilde kasılıyor.''System'' i sonlandırdığım zmnsa bu sefer msn dahada çok kasmaya başlıyor makinayı..virüs veya spydan olabileceini düşündüm ve defalarca kez tarattım..ama düzelmedi..bu postu bile zor yazıyorum ara ara donmalar yaşıyorum çünkü :S lütfen yardım edin
işlemcim hep %100 de çalışıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj
İşlemcin alanında başarılı değilse ve tek çekirdek ise başka bir işten başka bir işe geçiş yaparken zorlanır.Ctrl + Alt + Del üçlüsüne basınca karşına çıkan ekranda işini yaramaycak programları sonlandır.MSN programını bilgisayarından kaldır ve hala kasmaya devam edip etmediğini gözlemle.
Son Düzenleme: blackhawkmilan31 ~ 15 Eylül 2007 20:36
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
139 mesaj
bnce bi sistem geri yukLeme yap aynısı kuzenimin pcsinede oLmuştu bana aLakasız geLmişti ama pc duzeLdi denemekten zarar geLmez gunceLLEmeyi yapmadan onceki gune geri aL pcyi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
844 mesaj
arkadaşım yanlıs harırlamıyosan bi forum sitesinde okumustum..bi tane virüs/trojan mı dır nedir şimi tam olarak hatırlamıyorum..
bu virüs/trojan islemciyi sürekli %100 de çalıstırarak pc yi kasıyordu