Arkadaşlar daha öncesinde ekran kartı bölüme açtığım konuda ortaya çıkan işlemci skorunun bir sorun teşkil edip etmediğini öğrenmek istediğim gerçi receb baltaş sorun olmaz dedi bende hiç düşünmedim fakat diğer test sonuçlarınında etkilendiği söylenince konuyu açma gereksinimi hissettim.
Aşşağıdaki testler şu ocler ile yapılmıştır;
Düşük işlemci puanının çıktığı 3D Mark Vantage testi;
3D Mark 06;
Pc Mark Vantage;
Cinebench R10 32 bit;
Fritz Chess;
Hexus Pifast;
Everest Testleri;
Oyun testlerininde bulunduğu diğer testler https://www.chip.com.tr/forum/hd4 ... celeme_t122714.html burdadır arkadaşlar..
Yorumlarınızı bekliyorum.
İşlemcim sorunlu mu.?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj
OP Yıllanmış Üye
709 mesaj
Öncelikle cpu 2 testinin physx olduğu söylenseydi veya ben bilseydim bu kadar testi yapmazdım.
cl5 oluyor fakat woltajı biraz fazla vermem gerekti bende normal ayarında kullanmaya dewam ettim.
Gtx260'dan crysis dışında genel olarak yüksek performans verdi ve bu da benim için yeterli oldu ;)
Son Düzenleme: leech ~ 17 Ağustos 2009 01:33
OP Yıllanmış Üye
709 mesaj
CPU Test 2: Fizik(Physics)
bir önceki
Bu testte günümüzdebirçok oyunda kullanılan fizik rutinlerinin simulasyonu. Bu defauçaklarımız parçalanıyor ve volumetric dumanlar çıkarıyorlar. Ve aynızamanda kendilerine ayrılan kapılardan geçiş yapmaya çalışıyorlar. Butest aynı zamanda eğer sahipseniz AGEIA PhysX kartının olanaklarındanda faydalanabiliyor. Eğer böyle bir fizik kartınız yoksa bu işleriişlemciniz yapıyor.Destekli kart yok ise işlemci yapar dediği için ben skorun düşük çıkmasına şaşırmıştım, demek ki şaşırmamak gerekiyormuş