S.a İşlemcim p4 2,93 3G ram 160 HDD ne yaptıysam işlemci ısısını dusuremedim macun surdum fanı degıstırdım baska bı ıslemcı aldım baska bı fanla denedım format attım wşndows 7 ye gectım ama hala cpu kullanımı 100 lerde .. sorunun nerden kaynaklandıgını bi ürlü bulamadım.. lutfen yardım edın bana ..... Ama sorunun donanımsal olduguna kesınlıkle emınım.. Lutfen yardım edım
İşlemcim Yanıyor CPU 100 lerde Yardım LÜTFEN
oda 100 lerde hardisktende sesler geliyor. işlemci fanıda bazen duruyo bazen donuyo baska fan denedım oda aynı. bıda fan sankı tersten donmeye baslıyo bazen. bı turlu cozemedım. ama emın oldugum tek sey sorunun donanımsal oldugu. baskan yadım et lutfen
wşndows 7 ye gectım ama hala cpu kullanımı 100 lerde ..
zaten onun için 100 lerde.
sistemin eskiyse xp ye devam.
xp deykende aynıydı kaç kere format attım duzelmedi ... sorun hardisk yada anakartta olabılırmı ...
tamamda 2 tane hardsik var ıkısıden dede aynı seyı yapıyor... anlamadım gıttı
işlemci fanında sorun yada fan soketinde
biosu sıfırla ve gücnel olan biosuda yükle düzelebilir
birde işlemci soğutucu montajı düzgünmü yapıldı fan dönmüyor ise doğru soketemi takıldı ona bak her şey olması gerektiği gibi olduğu halde fan dönmüyorsa işlemci fanı kontrol ünitesi yada soketi sorunludur
sorunu molex dönüştürücü ile halledebilirsin yada fan kontrolcü ile halledebilirsin fakat işlemci fanı kontrol etmiycek ama ısı sorunu kalkacak soğutmayı kendin ayarlayacan