işlemcim ısınıyordu temizledim fakat pinler yerine oturmadı ve iki tanesi kırıldı...
çözümü ne olur?
p4 ht 3.0 ghz 800fsb 478 pin...
işlemcim*****
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hoşgeldin yeni işlemci ... ama her işin bir uğraşanı var..belki bulabilirsen işlemcini kurtarabilir.[V]
bu arada çalıştırdınmı hiç açılıyormu pc... yinede şansını bir dene garantiye bir götür belki hallederler
garanti buna bisey yapmaz diye dusunuyorum nede olsa kirilmis.. benimde basima aynisi gelmisti ama bende bi tane tek kirilmisti once denemek icin pini yerine takip islemciyi uzerine koydum hani birbirine temaz ettiginde calisiyomu diye sonra ustune fani taktim pc aciliyodu ama cok pcyi hic kullanamiyodum boyuna reset atiyodu sonra benim telefoncu arkadas vardi lehim atti ise yaradi ama yine arada bi reset atiyodu oyle bi sure idare ettim sonra yeni pc topladim kendime..
sende benim gibi deneyebilirsin sonra lehim atarsin eger kirilan pinler kaybolduysa ona yakin bi iletkende isini gorebilir ama pekte emin degilim yani anca bunu denemek lazim belki farkli bi iletken kullaniyodur verileri daha hizli ileten en kotu ihtimal calisir ama olmasi gerekenden daha yavas calisir yani bence teoride boyle olmasi gerekio...