YENİ ALDIGIM CORE 2 DUO E7300 - 2.66 GHZ - 3 MB - 1066 MHZ İŞLEMCİM ESKİ KULLANDIGIM DualCore Intel Pentium E2160, 1815 MHz İSLEMCİME GORE YAVAS NEDENİ NEDİR ACABA
İSLEMCİM
Yavaş derken nasıl yavaş bilgisayar özeliiklerindemi ghz yi az gösteriyor yoksa kullanırkenmi yaşıyorsun bu yavaşlığı yoksa oyunlardamı ???
işlemcin anakartına uyumlumu bilgisayarının özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
ASUS P5KPL-AM SE 2gb ram 1gb nvidia 9400 gt ekran kartım 500gb hdd anakartıma burdan bakabilirsiniz http://www.hepsiburada.com/Liste ... ?categoryid=152&productid=bd52773
oyunlarda ozlellikle metro2033 oynuyordum eskide yeni islemcim de oynayamıyorum
Güç kaynağın yetersiz geliyor olabilir eğer tüm uygulamalarda yaşıyorsan yavaşlık problemini. Eğer sadece oyunlarda yaşıyorsan ekran kartın yetersizdir..
Ramların tek slotta mı yoksa iki slotta da ram varmı.
Diğer slot boş ise muhtemelen işlemcinin yarısını kullanamıyorsundur.
Yine de biostan HT hyper-thraeting özelliğini bi kapatıp ya da açıp denemeler yap
@Mr Benim Bildiğim Hyper-thraeting Özelliği Sadece İntel Pentium 4 İle i7 Lerde WaR Yanlış Mı Biliyorum Yoksa ?
@Mr Benim Bildiğim Hyper-thraeting Özelliği Sadece İntel Pentium 4 İle i7 Lerde WaR Yanlış Mı Biliyorum Yoksa ?Günümüzün tüm işlemcilerinde bu teknik kullanılmaktadır. İ3, İ5, İ7, P4D gibi
Bu tekniğin kullanılması bios ve anakart desteği ile işlemcilerin 64 bit olan veriyollarını 2 ye ayırarak 32-32 kullanılarak 32 bitlik komutlar ile işlemciyi ful kapasite çalıştırmayı hedefler.
64 bit için tasarlanmış bir işlemciyi 32 bit işletim sisteminde kullanırsan komut satırı için 32 bitlik kısmın sıfırlar olacağı anlamına gelir. Bu sıfırlar işlem olarak görünmese de işlemcinin çalışması esnasında az da olsa vakit harcar.