Merhaba arkadaşlar . Benim TW7A casper laptobum var . İşlemcisi düşük 1.6 ghz . Casperi aradığımda en fazla 1.8 veya 1.9 ghz kadar yükselir fiyatı 70 lira dediler . Sizce aradaki fark oyunlarda kasmayı giderir mi ? Yani aradaki 20 ghz veya 30 ghzlik fark için 70 lira değer mi ? Teşekkürler.
İşlemcimi arttıracağım yardım edermisiniz ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
1.6 ile 1.9 arasında farkedilecek bi performans artışı olmz diye düşünüyorum...
şuan piyasada olan oyunlar genelde 2.00 GHZ ve üstü işlemci istiyor çift çekirdek
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
95 mesaj
bence parani biriktir ve islemcini degisitrmek istyorsan yeni bir islemci al.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
bence parani biriktir ve islemcini degisitrmek istyorsan yeni bir islemci al.galiba anakartı desteklemiyor işlemcileri benim tavsiyem 2.00 ghz bi işlemciye para versen anakartın desteklemez mecbur anakartı değiştireceksin laptop anakartlarıda çok pahalı oluyor sana tavsiyem elindekinle idare et harcama yapma ona bütçen varmı bilmiyorum yoksada bütçe oluştur kendine güzel bir işlemcisi yüksek ekran kartı yüksek bir laptop al derim....
Ama karar yine sizin.....
(ben olsam o laptop'a harcama yapmam)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223086) ~ 16 Eylül 2011 21:29
Üye
95 mesaj
galiba anakartı desteklemiyor işlemcileri benim tavsiyem 2.00 ghz bi işlemciye para versen anakartın desteklemez mecbur anakartı değiştireceksin laptop anakartlarıda çok pahalı oluyor sana tavsiyem elindekinle idare et harcama yapma ona bütçen varmı bilmiyorum yoksada bütçe oluştur kendine güzel bir işlemcisi yüksek ekran kartı yüksek bir laptop al derim....katliyorum. bencede o pc den istedigin verimi alamiyorsan böyle yap.
Ama karar yine sizin.....
(ben olsam o laptop'a harcama yapmam)
OP Taze Üye
8 mesaj
Anakartım 2.00 ghz'den yukarısını desteklemiyor . Ama 3gb ram 512 ekran kartı oyunlar için ideal diye düşünüyorum . Anakart değiştiremem bilgisayar parası neredeyse sizce ne yapmalıyım . Pek bi fark yapmaz mı 1.60 ghz ile 2.00 ghz arasında ?
Üye
95 mesaj
evet yapmaz sanki 3 gb rame 256 yada 128 mb eklyormus gibi olur